13 éves vagyok kb 160cm és 60kg. Szeretnék hasból, combból fogyni tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 19:35
1/12 anonim válasza:
Hidd el, tökéletesek a méreteid, ilyen korban amúgy is nagyon sokat változik a kinézeted, csak magadnak teszel rosszat, ha fogyózni kezdesz.
2/12 anonim válasza:
direkt fogyóznod nem kell szerintem, de sportolj pl egyél rendesen egézségesen és úgy is tudsz fogyni
3/12 anonim válasza:
Irányított fogyás nem létezik, ill. nem szabad fogyókúrázni, helyette életmódot kell váltani.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem fogyokurara gondoltam,hanem hogy pl jo e a hasizom a fogyasra, milyen gyakorlatot csinaljak, egy nap hanyszor tornazzak, es foleg miket egyek
2016. máj. 26. 20:02
5/12 anonim válasza:
Nem, gyakorlatokkal nem fogysz, csak kalóriadeficittel. Bizonyára van felesleged, jobb életmódra nem is árt váltani, mozogni sem, direkt ne fogyózz s ne görcsölj rá.
6/12 anonim válasza:
Èn 13 èves vagyok,ugyanijen problèmval mint te. Ha gondolod írj privif !!!
7/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
1. Egyél egészséges kajákat
2. Este 6 után már semmit ne egyél
3. Plank nekem nagyon bevált
14/l
10/12 anonim válasza:
Hat után nem evés hülyeség, a plankkal pedig izmot erősítesz, de nem ad akkora mínuszt, hogy az fogyást eredményezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!