190 cm vagyok fiú 15 éves 95 kiló Fogyni hasra edzeni, kockasitani szeretnék? . Tanácsokat tippeket edzésterveket szeretnék kérni? Mi a legjobb módszer, edzés? (Hülye kommentelok kíméljenek )
Csinalhatsz napi ezer felulest, akkor sem lesz kockas a hasad. Mert a haj eltakarja. Mi kovetkezik ebbol: le kell fogyni. A testszirodat olyan 8-10% korulre kell levinni, akkor fognak latszani a kockak.
Az olvasast nem fogod meguszni egyebkent.
190 cm vagy? és 95 kg? és 15 éves? és fiú? O-O
Azt hittem csak az álmaimban létezel :D
Na mindegy...
Szerintem töltsd le a fegyencedzés könyvet. Én csak két hétig bírtam (mert utálok tornázni és a futás az én gyengém) de már akkor éreztem az eredményét. Fontos, hogy sok fehérjét egyél (natúr joghurt, túró, csirkemell, egyéb sovány húsok) és jó szénhidrátokat (mint a rizs vagy a zabpehely) és persze gyümölcs zöldség :)
Keress rá Jay Carterre a youtube-on vagy facebookon. Sok jó tanácsot ad a fegyencedzéssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!