Mivel édesítsem a zabkását?
Szálkásítás a célom, ezért reggelire mindenképpen lassú ch-t eszem. Néha korpovit kekszet zöldségekkel, de néha zabkását amit felöntök vízzel és mikrózom, amíg fel nem szívja magát.. Mivel édesítsem a zabkását, ha reggelire csak lassú ch-t szabad ennem (tehát semmi gyümi, méz)? Esetleg étcsoki? Az lassú? Proteinport és egyéb ilyen készítményeket nem szeretnék venni a korom miatt.
köszi, a válaszokat.
De jó, bárhol, ahol eddig olvastam proteinről vagy érdeklődtem mindenhol azt írták, hogy milyen hülyeség fiatalon enni, meg tönkreteszi a fejlődő szervezetet és van aki még 28 évesen se mer belőle enni :)
Köszi akkor ezeket kipróbálom, a fehérjére meg megpróbálom rábeszélni a szüleimet, mert eléggé ellene vannak az ilyeneknek.
Köszi ;)
Kis olvasnivaló a témában.
Még annyit hozzá, hogy 25 éve fogyasztok táplálékkiegészítőket probléma nélkül...
A rendes fehérjepor tényleg normál étel, csak az előnytelenebb részek nélkül...
2g étcsoki :D Látom, te is tudsz, engem rám néha furcsán néznek, ha előadom az 5 gramm banánomat meg efféléket, pedig az is jól édesít s ízesít :)
A kókusz szuper zabkásába, legalábbis nekem az a kedvencem, eszembe nem jutna nélküle enni.
Kókusztejjel pedig nekem már túl édes is tud lenni a zabkása, mondjuk jó sűrű és édes házi kókusztejem van.
A zab is édeskés, tehetsz bele gyümölcsöket is (mivel nekem a zab kilengés, akkor már kap mazsolát is, amivel sokkal jobb, mint anélkül, igaz, én szeretem a mazsolát, kár, hogy azt nem lehet grammra enni. a fogyásomat viszont nem befolyásolja, hogy eszem-e, így elég lazán bánok az ilyesmivel, ha épp szénhidrátosabb napom van. a 2g étcsoki persze fegyelmezettebb, ha neked az jó, egyed úgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!