Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót lehet így fogyni 2...

Hány kilót lehet így fogyni 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

178 centi vagyok, 68 kiló. A legjobb formámhoz képest ebből a 68-ból 13 kiló a fölösleg (55-ről indultam a csúcsra... :D )

Ezt csinálom most:

- heti 2* csoportos kardió

- heti 4* 1 óra kondi egyénileg (ez is többnyire kardió)

- Napi 800 kalória

2016. máj. 23. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha nem ennél a kalória minimum alatt? 1200 kcall többet fogynal, mint így mert ez éhezés es a szervezeted raktároz. Ha meg energiára van szüksége akkor gyorsan lebontja az izmaid, mert azt könyebb, mint a zsírt. De hogy válaszoljak is , nagyjából 1-2 kilót.
2016. máj. 23. 16:08
 2/10 anonim válasza:
Az alkattól függ. Anyukám is próbált lefogyni,viszont a mozgás az inkább izmosít, a helyes étkezés többet segít. Egyébként kb.4-8 kiló attól függ mennyire tartod be az étrendet. :)
2016. máj. 23. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:

1-es a szervezetemnek kalóriaminimum alatt nincs miből raktározni :) A létezésem többet használ fel egy nap alatt, mint 800 kalória, egészen pontosan ennek a dupláját. Tehát 800 kalóriából bőven semmit nem képes elraktározni...

2-es köszi!

2016. máj. 23. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális! Nem a csont és bőr a legjobb formád, hanem ahogy most vagy! A 21,5-ös BMI így is az alsó határhoz van közelebb. 55 kilósan 17, 4 lenne, ami sovány. Megbetegíted magad!
2016. máj. 23. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az anyagcseréd képes belassulni, ilyen koplalásnál meg is teszi. Ezt értsd úgy, hogy a kevesebből tartja fenn magát. A gond ezzel az, hogy ez maradandó változás, vagyis hízékonyabb leszel, mivel kevesebbet fog használni a tested, de az éhség marad, így a 68kg fenntartása is komoly kihívásokat fog okozni.

Én 168centi vagyok, 55-56kg, nagyon vékony csontozattal vagyok karcsú; egyszerűen nem tudom elképzelni, te plusz tíz centivel hogyan nézhetnél ki jól ugyanilyen súllyal.

2016. máj. 23. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 Dehogynem képes, a bevitt ch megy zsírba és a könnybenontható izmokat meg felhasználja, ez a tartalékolás. Fogyni nem fogsz legalább szarabbul fogsz kinézni, mert arányaiban nő a zsír :) Na most erre te jól rámozogsz, ami lehet kompenzálja a raktározást.

Így fogysz valamennyit de az nagyrészt izomból lesz, ami csak azt eredményezi, hogy a mérlegen kevesebbet fogsz nyomni, de kb ugyanúgy fogsz kinézni, mert a sűrűbb, tónust adó izmorostjaidat koplalod le...

De te tudod, csak ha már ilyen okos vagy, tudnám, minek kérdezgetsz másokat, csináld a hülyeséged a magad csendességében...

2016. máj. 23. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
A mozgas jonak igerkezik, esetleg emelle ragadj meg minden alkalmat gyaloglasra es lepcsozesre. A napi 800 kaloria azonban tenyleg nagyon keves, fogynal vele nyilvan, aki szerint nem, az.... Tul okoskodja, de nagyon nem celszeru!!! Egyel inkabb 1000-1200 kaloriat/nap, igy is fogsz fogyni, plusz egeszseges is lesz :)
2016. máj. 23. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
A súlyod teljesen normális a magasságodhoz. Ha mégis fogyni szeretnél könyörgöm, étkezz egészségesen és egyél SOKKAL többet ,mint 800 kcal....ez lóf*ng
2016. máj. 24. 13:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezen a héten nem akarok semmiképp se normál kalóriát bevinni. Most ezen a héten erős kalória deficitben akarok lenni+jövő héttől emelni akarom 1000-re. Tudom, hogy kevés, de csináltam már ilyet és nagyon hatásos volt. Ha fokozatosan emelem, akkor nem is jön vissza, amit fogyok. Legutóbb működött.

A súlyom normális ugyan, de sajnos ez nem izom, hanem zsír. Ezért fogyózok.

2016. máj. 24. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Amennyi zsír rajtad van, annyinak lennie is kell! Ne akarj kórházban kikötni!
2016. máj. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!