Hány kilót lehet így fogyni 2 hónap alatt?
178 centi vagyok, 68 kiló. A legjobb formámhoz képest ebből a 68-ból 13 kiló a fölösleg (55-ről indultam a csúcsra... :D )
Ezt csinálom most:
- heti 2* csoportos kardió
- heti 4* 1 óra kondi egyénileg (ez is többnyire kardió)
- Napi 800 kalória
1-es a szervezetemnek kalóriaminimum alatt nincs miből raktározni :) A létezésem többet használ fel egy nap alatt, mint 800 kalória, egészen pontosan ennek a dupláját. Tehát 800 kalóriából bőven semmit nem képes elraktározni...
2-es köszi!
Kérdező, az anyagcseréd képes belassulni, ilyen koplalásnál meg is teszi. Ezt értsd úgy, hogy a kevesebből tartja fenn magát. A gond ezzel az, hogy ez maradandó változás, vagyis hízékonyabb leszel, mivel kevesebbet fog használni a tested, de az éhség marad, így a 68kg fenntartása is komoly kihívásokat fog okozni.
Én 168centi vagyok, 55-56kg, nagyon vékony csontozattal vagyok karcsú; egyszerűen nem tudom elképzelni, te plusz tíz centivel hogyan nézhetnél ki jól ugyanilyen súllyal.
#3 Dehogynem képes, a bevitt ch megy zsírba és a könnybenontható izmokat meg felhasználja, ez a tartalékolás. Fogyni nem fogsz legalább szarabbul fogsz kinézni, mert arányaiban nő a zsír :) Na most erre te jól rámozogsz, ami lehet kompenzálja a raktározást.
Így fogysz valamennyit de az nagyrészt izomból lesz, ami csak azt eredményezi, hogy a mérlegen kevesebbet fogsz nyomni, de kb ugyanúgy fogsz kinézni, mert a sűrűbb, tónust adó izmorostjaidat koplalod le...
De te tudod, csak ha már ilyen okos vagy, tudnám, minek kérdezgetsz másokat, csináld a hülyeséged a magad csendességében...
Ezen a héten nem akarok semmiképp se normál kalóriát bevinni. Most ezen a héten erős kalória deficitben akarok lenni+jövő héttől emelni akarom 1000-re. Tudom, hogy kevés, de csináltam már ilyet és nagyon hatásos volt. Ha fokozatosan emelem, akkor nem is jön vissza, amit fogyok. Legutóbb működött.
A súlyom normális ugyan, de sajnos ez nem izom, hanem zsír. Ezért fogyózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!