Így le tudok fogyni 3-4 hónap alatt? 14L
Minden nap 600-700 kcalt eszem, és heti 4szer sportolok.
85kg vagyok és 60ra szeretnék lefogyni, menni fog így augusztus végére, szeptember elejére?
Nem fogsz tudni sportolni annyi kalória mellett, ráadásul az immunrendszered is legyengül.
Napi 1300 kcal mellett, heti 4 sporttal 3 hónap alatt 15 kg-t fogyhatsz, 5 hónap alatt 25kg-t. Tehát a kívánt testsúlyt már október elejére elérheted így.
Bár tudom, hogy ilyenkor semmit nem ér az ember szava, de azért teszek egy próbát.
Figyelj. Nemtudom mi az oka, hirtelen felindulásból, gondolom, vagy más okból kifolyólag szeretnél ilyen gyorsan leadni ennyi kilót. De hidd el, kérlek, hogy nem fog menni. Lehet, hogy úgy érzed, hogy van annyi akaraterőd, hogy megtudod csinálni, de hidd el, hogy egy hónap és annyira lefáraszt, leterhel hogy nem fogsz tudnk semmit csinálni, és mire eljön a suli nem fogsz tudni rákoncentrálni teljes mértkben. És amikor rájössz, hogy semmi értelme nem volt, késő lesz. Hidd el, én tudom. Igazából, csak azt szeretném tanácsolni, hogy gondolkozz el ezen. Egészségesen is lehet súlyt veszteni, lehet, hogy több idő kell hozzá, de megéri, mert amíg a gyors fogyás után a szervezeted visszaáll, visszahízod amit keservesen leadtál.
De én személy szerint úgy gondolom, hogy saját hibájából tanul az ember. Én azért hálás lettem, volna akkor, hogy valaki elmondja, és kitisztítsa a fejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!