Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudok fogyni 3-4 hónap...

Így le tudok fogyni 3-4 hónap alatt? 14L

Figyelt kérdés

Minden nap 600-700 kcalt eszem, és heti 4szer sportolok.

85kg vagyok és 60ra szeretnék lefogyni, menni fog így augusztus végére, szeptember elejére?

2016. máj. 9. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. 25 kilora szamolj ra egy evet. Es dupla ennyi kaloriabevitelt. 600-700-at nem fogsz birni 2 hetig sem.
2016. máj. 9. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem fogsz tudni sportolni annyi kalória mellett, ráadásul az immunrendszered is legyengül.

Napi 1300 kcal mellett, heti 4 sporttal 3 hónap alatt 15 kg-t fogyhatsz, 5 hónap alatt 25kg-t. Tehát a kívánt testsúlyt már október elejére elérheted így.

2016. máj. 9. 19:39
 3/4 anonim válasza:

Bár tudom, hogy ilyenkor semmit nem ér az ember szava, de azért teszek egy próbát.

Figyelj. Nemtudom mi az oka, hirtelen felindulásból, gondolom, vagy más okból kifolyólag szeretnél ilyen gyorsan leadni ennyi kilót. De hidd el, kérlek, hogy nem fog menni. Lehet, hogy úgy érzed, hogy van annyi akaraterőd, hogy megtudod csinálni, de hidd el, hogy egy hónap és annyira lefáraszt, leterhel hogy nem fogsz tudnk semmit csinálni, és mire eljön a suli nem fogsz tudni rákoncentrálni teljes mértkben. És amikor rájössz, hogy semmi értelme nem volt, késő lesz. Hidd el, én tudom. Igazából, csak azt szeretném tanácsolni, hogy gondolkozz el ezen. Egészségesen is lehet súlyt veszteni, lehet, hogy több idő kell hozzá, de megéri, mert amíg a gyors fogyás után a szervezeted visszaáll, visszahízod amit keservesen leadtál.

De én személy szerint úgy gondolom, hogy saját hibájából tanul az ember. Én azért hálás lettem, volna akkor, hogy valaki elmondja, és kitisztítsa a fejemet.

2016. máj. 9. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz: Ne akarj gyorsan fogyni, mert tönkreteszed a tested, felborul a hormonrendszered, lelassul az anyagcseréd, beteges leszel. Hidd el, mert tapasztalatból beszélek. 16 évesen Kb 70 kg-ról fogytam egy nyár alatt 55-re elég kevés és rossz étrenddel, nagyon megsínylette a szervezetem, évekbe telt, mire ismét egészséges lettem. Kíméld meg magad ettől. Egyél legalább 1300-1400 kcalt naponta, sok zöldség, húsok, némi gyümölcs, tejtermékek és kevés minőségi szénhidrát. Így is menni fog a fogyás, de nem nyúlik meg a bőröd, fogod bírni a sportot és szépen tudod majd tartani hosszútávon is. Az éhezésbe az emberek többsége belebukik, mert a szervezet egy idő után fellázad és akkor jön a zabálás megint.
2016. máj. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!