Hogy tartsak ki ha ket napja nem fogytam egy grammot sem?
Szeretnek olyan csinos lenni mint mas lanyok akiknek nem is kell kuzdeniuk azert hogy vekonyak lehessenek es ehetnek amit kivannak.
En dietazom odafigyelek mindenre: feherje, szenhidrat, zsir, kaloria es megsem ugy nezek ki.
Olyan elkeserito :(
Hesszusz.
Legyél türelmes, sugar plum. xD
Az a baj, hogy rosszul állsz az egészhez hozzá.
Hidd el, én is próbálkoztam már párszor, egyszer 16 kilót fogytam, egyszer 10-et, mindent visszaszedtem.
Főként azért mert utáltam az egészet, csak az hajtott előre, hogy fogyjak.
Nem merem azt mondani, hogy most a jó úton járok, hiszen nem tudok nagy eredményeket felmutatni, és azzal sem áltatom magam, hogy nem lesz olyan élethelyzet, ami gátat szabhat ennek a folyamatnak. Egyelőre arra koncentrálok, hogy jókat kajáljak, és hogy ráérősen, saját tempóban fogyjak, emellett, hogy elkezdjem élvezni, sőt, kívánni a sportot.
Másfél hónapja figyelek oda a kajára, és edzek, két centik mentek le, kilót nem tudom, mert nincs mérlegem.
Az első két hétben semmi változást nem láttam, pedig 3szor egy héten jártam súlyzózni, sovány fehérjét ettem stb. Akkor úgy voltam vele, hogy feladom... de hiszem, hogy ez valahova vezet, és minden meg nem evett kakaós csiga és sikeres edzés javít valamennyit a testemen. Ráérsz, ráérsz fogyni.
Nagyon nagy a testsúlyod, ami nyilván a rossz étkezés és mozgásmentes életmód miatt alakult ki. Namost, 2 hét alatt a szervezeted nem biztos hogy át fog állni "fogyó" üzemmódba. Ami neked kell, az egy nagyon jó összerakott étrend, és mellette olyan mozgásforma, ami nem teszi tönkre az ízületeidet. Futás ekkora túlsúllyal kizárva! Szobabiciklizés, biciklizés, úszás az, ami neked megfelelő lenne. De elsődlegesen az étrendet kell nagyon jól megválasztani, mert ha az nem jó, akkor fogyni sem fogsz. Ne csak a kalóriát nézd, hanem a makrótápanyagok arányát is.
Az meg hogy vékony lányokra irigykedsz, nem vezet sehova, inkább csak hátráltat. Olyat testet, mint sokaknak van, több év elérni. Ezért kell fejben eldönteni, hogy fogyni akarsz-e vagy csak irigykedni. Eleve a genetikádon nagyon sok múlik, lehet lefogysz, de a csontozatod miatt nem lesz akkor sem olyan formád, mint amit elképzelsz most. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, vagy elfogadod, vagy ezen kattogsz állandóan. Te döntöd el.
Csak tarts ki és kész. Nincsen hogyan. Csak tarts ki, mert ki kell, mert akarsz és pont.
Nekem is volt, hogy stagnált, ugyan nem egy-kélt napig, hanem egy-két hétig. 74kg-ról kezdtem, gyorsan beindult, aztán 68kg-nál hetekig stagnált, 65kg-nál megint, aztán újra 62kg-nál. Még is elértem a végét, befejeztem. (Más kérdés, hogy most alultáplált vagyok és súlyt kell felszednem, de ez saját probléma.><) Te is be tudod fejezni. Csak nem szabad hisztizni. Előttem is írták, fölösleges a napi mérlegelés, mert csak megőrülsz tőle, engem egészen testképzavarig kergetett, ne juss te is oda. Bele kell törődni a genetikánkba, ne azért csináld, mert utálod a tested. Csináld azért, mert szereted a tested és szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!