Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Már két hete csinálom a 90...

Már két hete csinálom a 90 naposat és még egy grammot nem fogytam, pedig heti négy alkalommal sportolok az igaz nagyon ritkán bűnözök egy picit de miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány cm vagy illetve hány kg? Mikor én elkezdtem az első héten fogytam 3 kg-ot..
2009. márc. 18. 21:23
 2/10 A kérdező kommentje:
168 cm 69.5 kg
2009. márc. 18. 21:26
 3/10 anonim válasza:
100%
Ezt a 90napoosat én is elakartam kezdeni csak nemigazán tudom a szabályokat. Letudnátok nekem írni hogy is van ez a diéta?
2009. márc. 18. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ide minden le van írva

2009. márc. 18. 21:54
 5/10 anonim válasza:
100%
Szia, szerintem sokkal hatásosabb és gyorsabb fogyást érhetsz el a káposzta leves kúrával. Te magad is elkészítheted otthon, könnyű és olcsó. Ja csak akarat az egész, annyit ehetsz belőle amennyit akarsz, mellette lehet gyümölcs, vagy zöldség. De van olyan nap mikor marhahúst ehetsz. Hét napról van szó és kb 3-5kg-ot fogyhatsz vele ha betartasz mindent. Én nekem bejött, két gyerek után ezzel fogytam vissza. Igaz én csak 3-4 napig bírtam káposztát enni, de 3kg lement. Aztán pár hét elteltével újra elkezdtem, és megint 3kg-tól szabadultam meg. Sok sikert, és kitartást!
2009. márc. 18. 23:10
 6/10 anonim válasza:
100%
Az előbb elfelejtettem még mondani, sokat igyál, az nagyon fontos! Sok sikert mégegyszer!
2009. márc. 18. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de még mindig nem tom hogy miért nem fogyok könyörgöm valaki mondja meg
2009. márc. 19. 14:35
 8/10 maundrel ***** válasza:
100%
szia. ne aggódj amiért nem fogysz, ritka aki az első 2 hétben egyből fogyni kezd ... az első 2 hétben nem szabad méretkőzni ,mert csak csalódik az ember.. ekkor a szervezet feléli a tartalékait, majd a 3.-4.hétben megindul a fogyás. De ha tényleg csinálni akarod ezt a diétát, akkor vigyázz ezekkel a kis "bűnözésekkel", minél inkább betartod annál látványosabb eredményt érsz el.
2009. márc. 19. 19:05
 9/10 anonim válasza:
100%
Nem hiába 90 napos fogyókúra a hossza. Minél hosszabb, annál lassabb a fogyás, hiszen kevésbé terheled meg a szervezetedet. Lassu fogyásnál a szervezetednek több ideje marad a tartalékait felélni.Ha rövidebb és zsírégetőbb ételeket eszel, és mellé egy keveset mozogsz is sokkal látványosabban megindul a várva várt fogyás. Bűnözést meg felejtsd el teljesen, mert felborítod az egész fogyókúrádat vele. El kell döntened hogy most tényleg akarsz fogyni, vagy nem. Próbáld ki a káposztát, és már két nap múlva le fog menni rólad egy kg.Ezzel nem fogsz éhezni! Ezt garantálom! De semmi nasi!!!
2009. márc. 19. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
20%
talán nem kamuszarokkal kéne diétázni, ha ugyanazt a szemetet eszed csak máshogy nem ugyanaz?
2009. márc. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!