Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ha 1 hétig mindennap sportolok...

Ha 1 hétig mindennap sportolok kb 1 fél órát v 1 órát v ha 1 -ik nap kimegyek futni a másiknapnap meg otthol tornázok akkor mennyit fogyhatok kb 1 hét alatt jah és ha nem sokat eszek melette?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:52
 1/4 anonim válasza:

Hát, ha normálisan eszel mellé, nem eszel semmi hízlalót, odafigyelsz tényleg a mozgásra és megfelelően végzed a gyarkolatokat akkor egy hét alatt semennyit se fogyhatsz :D

Szóval fullmindegy, mit csinálsz, egy hét az kevés erre, vagy ha csak ennyi van, menj el dobosnak :D

2011. febr. 20. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
ak 1 hónapig ha ezt csinálom ?
2011. febr. 20. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
nem egy hetben kell gondolkodni hanem honapokban.. en hetente minimum 4x 1orat aerobikozom plusz figyelek a kajalasra megsem fogyok (mondjuk nekem nem is kell) ha fogyni akarsz akkor rendes dieta kell es mellette sport. node nem csak egy hetig. amugy egy het alatt talan lemegy 1 kilo.
2011. febr. 20. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

P90X:

En a P90X-et csinalom. 5-ik hetet fogom most befejezni.

34 ora edzes van mogottem. Es 83,5 kg-mal kezdtem.

5-ik het utan most 78,5 lehetek...

Vettem zsirszazalekmero merleget. (9 e Ft.)

Brutto sulyvaltozas: -4 kg. (83 - 79)

Netto sulyvaltozas : +1 kg (60 - 61)

Zsirsuly valtozasa : -5 kg (23 - 18)

Tehat lehet valtoztatni, ha akarsz es nem eppen lassu eredmenyekkel.

2011. febr. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!