Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hetente két nap jut időm...

Ha hetente két nap jut időm csak sportra, de akkor négy órát is sportolok egy alkalommal, akkor az olyan, mintha a héten egyenletesen elosztva sportolnék ugyanennyit?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, arra nincs ideje az enbernek, amire nem akar, hogy legyen ideje. Én két alkalommal(plusz napi torna) időt tudok szakítani a bringázásra, amit nagyon szeretek. Egyben három-négy órákat is lenyomok. Ez hatásos, vagy csak úgy lenne hatásos, ha naponta mennék mondjuk fél-egy órára?
2010. aug. 11. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell 3-4 órát tekerned, hacsak nem az olimpiára készülsz. :) Elég lesz kevesebb is! ;)
2010. aug. 11. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de nem erre voltam kíváncsi.:)
2010. aug. 11. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, legalábbis a semminél mindenképpen jobb, a chipszevésről már nem is szólva és mivel egyenletesen, hosszú ideig csinálod még zsírégető is. Mi ált hétvégén érünk rá nagyobb túrákat tenni, 80-100 km-t le lehet szépen tekerni, nézelődve, pihenőkkel. A 3-4 órás tekerés nem sok főleg pihenő, ivásszünet is van benne, egyébként meg a szervezeted úgyis jelez. Ha többet szeretnél sportolni gyalogolhatsz is egy darabig munkába, suliba, bárhova, az is sport!:)
2010. aug. 11. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:

A rendes táplálkozás alap, nem kérdés. Zabpehely, tk kenyér, hamlet, csirke/pulyka/hal/rák/időnként marha sovány hús, sok zöldség(párolt, sült, főtt, nyers), gyümölcsök, joghurt, tejtermékek, időnként étcsoki.

A séta az bele van építve a mindennapjaimba. Ha nem sietek, ráérek, lesétálom az aktuális távot, legyen az három, négy, vagy több megálló. ha sietek és van kedvem sétálni, max korábban indulok.

Torna egy héten hatszor, jobb heteken hétszer. kétnaponta felülésekkel kiegészítve, nem-felüléses napon plusz lábgyakorlat.

Plusz a bringa.

2010. aug. 11. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ezt így csinálod akkor nagyon hamar látványos eredményt fogsz elérni.

Eddig sportosnak tartottam magam heti 4x1 óra sporttal, de hozzád képest... :S

Csak így tovább!

2010. aug. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!