Miért nem egyenletesen tűnnek el a kilók?
2hónapja fogyózok és 85kg-ról lementem 78kg-ra. Végre eltűnt a hasam úgy nagyjából, és leesik rólam az a nadrág amit kihíztam 4éve. De mellkasomról miért nem akar eltűnni a felesleg????????? Eddog míg nagy hasam volt nem volt ennyire feltűnő, hogy nagyobbak a "csecseim" de most, hogy már lapos kidomborodik nagyon :S Mit csináljak???????????
Naponta nyomok fürdés előtt 20-30fekvőtámaszt. Most épp érettségizek és majd csak utána akarok komolyabban edzeni.
Ezt eszek egy nap.
Reggeli: kifli és egy joghurt
Ebéd: pörkölt rizzsel, vagy valami főzelék mikor mi... néha csak zacskósleves, vagy 2virsli 1kiflivel...
Uzsonna: egy pohár savó
Vacsora (17-18órakkor): 1-2kifli közte sonka és egy bögre tej
2hónapja nem ettem semmi cukrot, teát is nélküle iszom. Eleinte éheztem, de most már normális ez.
Még szeretnék fogyni hasról, mert amikor előregörnyedek akkor nagynak tűnik, meg mellkasról, combról.. Egyébként 182cm- vagyok.
a kajád úgy rossz ahogy van, úgyhogy ne várd azt, hogy szálkás leszel ettől.
A kérdésedre válaszolva, azért nem megy le egyenletesen, mert fel sem egyenletesen jön. Ez genetikailag kódolt, többnyire a hasra megy fel először, és onnan is tűnik el utoljára.
Ehhez az étrendhez csak ezt tudom küldeni.
"pörkölt rizzsel, vagy valami főzelék mikor mi... néha csak zacskósleves, vagy 2virsli 1kiflivel... "
Ezt úgy dobd el, ahogy van.
Zöldség, főzelék (kevés rántással), sovány hús mehet helyette. Kenyérféle minél kevesebb, és lehetőleg ne a hússal együtt.
Fogyni meg onnan fogsz, ahonnan a szervezeted akarja. Gazdálkodik a tartalékokal, próbál minél többet megőrizni.
Esetleg masszírozás segíthet... talán. Élénkíti a vérkeringést, úgyhogy ha fogysz, akkor gyorsabban fogysz onnan.
A torna jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!