Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem egyenletesen tűnnek...

Miért nem egyenletesen tűnnek el a kilók?

Figyelt kérdés

2hónapja fogyózok és 85kg-ról lementem 78kg-ra. Végre eltűnt a hasam úgy nagyjából, és leesik rólam az a nadrág amit kihíztam 4éve. De mellkasomról miért nem akar eltűnni a felesleg????????? Eddog míg nagy hasam volt nem volt ennyire feltűnő, hogy nagyobbak a "csecseim" de most, hogy már lapos kidomborodik nagyon :S Mit csináljak???????????

Naponta nyomok fürdés előtt 20-30fekvőtámaszt. Most épp érettségizek és majd csak utána akarok komolyabban edzeni.

Ezt eszek egy nap.

Reggeli: kifli és egy joghurt

Ebéd: pörkölt rizzsel, vagy valami főzelék mikor mi... néha csak zacskósleves, vagy 2virsli 1kiflivel...

Uzsonna: egy pohár savó

Vacsora (17-18órakkor): 1-2kifli közte sonka és egy bögre tej

2hónapja nem ettem semmi cukrot, teát is nélküle iszom. Eleinte éheztem, de most már normális ez.

Még szeretnék fogyni hasról, mert amikor előregörnyedek akkor nagynak tűnik, meg mellkasról, combról.. Egyébként 182cm- vagyok.

2011. máj. 28. 09:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

a kajád úgy rossz ahogy van, úgyhogy ne várd azt, hogy szálkás leszel ettől.

A kérdésedre válaszolva, azért nem megy le egyenletesen, mert fel sem egyenletesen jön. Ez genetikailag kódolt, többnyire a hasra megy fel először, és onnan is tűnik el utoljára.

2011. máj. 28. 10:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez az étrendhez csak ezt tudom küldeni.

http://www.youtube.com/watch?v=0JsBxlSXKR8

2011. máj. 28. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

"pörkölt rizzsel, vagy valami főzelék mikor mi... néha csak zacskósleves, vagy 2virsli 1kiflivel... "

Ezt úgy dobd el, ahogy van.

Zöldség, főzelék (kevés rántással), sovány hús mehet helyette. Kenyérféle minél kevesebb, és lehetőleg ne a hússal együtt.

Fogyni meg onnan fogsz, ahonnan a szervezeted akarja. Gazdálkodik a tartalékokal, próbál minél többet megőrizni.

Esetleg masszírozás segíthet... talán. Élénkíti a vérkeringést, úgyhogy ha fogysz, akkor gyorsabban fogysz onnan.

A torna jó ötlet.

2011. máj. 28. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is gyűlölöm hogy nagyok a melleim,de senki nem tudott tanácsot adni,hogyan fogyaszthatnám le.Pedig már lementem 46 kilóra direkt,hogy hátha lefogyna,de sajnos nem.Mások meg panaszkodnak hogy onnan megy le nekik leghamarabb.Akkor nekem miért nem???
2011. máj. 28. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
utolsó: rád is vonatkozik az örök igazság: genetika. ez a legmeghatározóbb. Ezt el kell fogadni.
2011. máj. 28. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor marad a kicsinyítős műtét,ha sok pénzem lesz egyszer..Vagy magam vágom le tőből őket..
2011. máj. 28. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért nem hinném, hogy akkora probléma lenne ez. Minden ember más, te ilyen vagy, aki szeret így szeret. Minden ember egyedi, és megismételhetetlen. Ne akarj másra hasonlítani!
2011. máj. 28. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Köszi a vígaszt,de a hátam is fáj tőle,és nem is esztékikus a nagy mell,nem tudom sok férfinak mi tetszik benne,én sokkal inkább lennék kis formás cicis..
2011. máj. 28. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
De jo nektek Istenem:-)Nekem amiota fogytam, eltüntek a melleim, szo szerint, viszont pocakom meg mindig van, es nagyon nehezen megy lefele. Pedig magamhoz kepest, nekem is nagy melleim voltak.
2011. máj. 28. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
A mellkisebbítésről mindenkit lebeszélnék. Rettenetesen ronda lesz utána! Mármint meltartó nélkül... aki az ismerősei előtt akar villogni, annál nem lesz gond. De a párod előtt... azt inkább hagyjuk.
2011. máj. 28. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!