Nagyon bezabáltam. Valami tipp?
Ma kerti partiban voltam, és ezért elég sokat ettem.
Reggeli:1db alma, 1db mandarin, 1db abonett, 2 kocka sajt
Vacsora: 5db házi pici sajtosrudacska, 2 szelet grillezett csirkemell, 4 karika grillezett cukkini, 1 kocka bere kevés rejföllel
A mai kajám:
-reggelire 3 kisebb túrós batyu
-utána több részletben 80 gramm mogyorós étcsoki, két körte és vagy 3 liter víz
-öt körül "ebéd": paradicsomleves reszelt sajttal, almás-diós csirkesaláta, két diós palacsinta egy gömb diófagyival és csokoládéöntettel, kb egy liter víz
-az előbb úgy 2-300 gramm eper egy pohár tejjel meg egy kis sajttal
Most egész jól érzem magam :)
Ez így mennyire durva? :)
Mondjuk volt benne 24 km túrázás 700m szinttel, meg még este egy 6 km-es séta a kutyával a Duna parton.
Nos...reggel ráálltam a mérlegre. Tegnap 52.9-et mutatott, ma pedig 54.3-at. Remélem, hogy csak a bennem lévő kaja súlya. Nem hiszem, hogy ennyitől 1.5kg zsír keletkezett volna.
Ha visszaállok a megszokott étkezésemre (zöldségek, saláták, gyümölcs, tojás, túró stb...), akkor nem lesz ebből az egy napból probléma? Vagy hiába állok vissza, most ezt a feljött "felesleget" újra le kell dolgoznom?
Menj orvoshoz.
Ez nem munka, hanem beteges koplalás.
Miért ilyen minden második tini???
Amikor én voltam gyerek, senki sem volt ilyen.
ha nem vagy tini, annál rosszabb :( :(
tini koron tul is lehet marhaságokat csinálni :( :(
van ismerősöm, aki a nagy koplalda hatásaként cukorbeteg lett, mert az egész cukorháztartása, sőőőőt a hormonháztartása is felmondta a szolgálatot :( :(
azt mondta, még egyszer nem csinálna ilyen hülyeséget :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!