Próbálok hízni, de csak egészségesen szeretném, tömegnövelő tabletták, italok nélkül. Tipp?
Figyelt kérdés
Mint már fent említettem hízni szeretnék 18 éves lány vagyok,és 46 kiló 163 cm. Az étvágyammal nincs semmi probléma. Szeretnék legalább 50 kiló lenni,ez nem sok,de mégsem tudom elérni sehogy sem. Van valakinek olyan ötlete,ami nem a tömegnövelők használata,hanem egy normális étrend,de mégis híznék tőle? E mellett pedig rendszeresen sportolok. Előre is köszönöm!2016. márc. 28. 10:33
1/1 anonim válasza:
Három fontos tényező van, a sikerhez mindhárom kell, ha már az egyik kimarad, nincs izomnövelés! (Legalábbis gyanítom, hogy nem zsírt akarsz felszedni)
Étkezésről:
Edzés: erősítő edzés kell, heti 3 teljes testre. A legjobb a súlyzós edzés, de ha nincs rá mód, a saját testsúlyos is OK.
Pihenés: az edzésnapokat kövesse mindig pihenés! Az edzés során az izmok terhelődnek, mikrorepedések keletkeznek. Pihenéskor regenerálódnak, a hegek mentén keletkezik az új izom. Így készül fel a test a megnövelt terhelésre. Ezért is fontos a folyamatos progresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!