Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexia után hogy hízzak...

Anorexia után hogy hízzak egészségesen?

Figyelt kérdés

Kozepsuliba jarok ahol nagyon sokszor cikiznek a testalkatom miatt,mivel vekony vagyok.Fel eve fogytam le 50kg-rol 35re 3honap alatt.Eveszavaraim vannak,testkepzavarom mar nincs,mert latom hogy ki allnak a csontjaim,mellem,fenekem semmi.Undoritoan nezek ki,meg akarok hizni.Normal testalkatu(NEM ZSIROS)lany szeretnek lenni..

De attol felek hogy a korulottem levo emberek,osztalytarsak,tanarok,rokonok ha meglatjak hogy hiztam akkor furan fognak ram nezni..ertitek.Hogy kezdjem el az egeszseges hizast?Mit egyek?Es mennyi idoeg felszedek ugy kb 5-6kg-ot?

Most 157cm es 35kg vagyok.

#egeszsegeshizas
2015. szept. 20. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fognak rád furán nézni, most van rá okuk. Nem csak ennyit kell híznod. Egyél normálisan, vegyesen, akkor majd visszajön. Ne sajnáld magadtól a kenyeret, zsírosabb sajtokat, húsokat, édességeket, nem leszel tőle hájas.
2015. szept. 20. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem fognak rad furán nézni :)

Es ugyanazt javaslom, mint az 1.

2015. szept. 20. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem fognak furcsán nézni, ne aggódj.

Nálunk is volt a suliban egy anorexiás csaj, aki csontsovánnyá fogyott, olyan feje lett, mint egy koponya... Na, akkor furcsán néztünk rá, konkrétan ijesztőnek és undorítónak találtuk. Utána sikerült visszatérnie a normál alakjához, eszünkbe se jutott csúnyán nézni rá. Sőt, egész csinos lett a kiscsaj...

2015. szept. 20. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem most néznek rád furán, de ennek amúgysem kellene számítania. Az életedről, egészségedről van szó, az a legfontosabb, hogy saját érdekedben hízz. De normális ember tényleg nem fog furán nézni rád, ha egészségesebb és szebb leszel...
2015. szept. 20. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

"Egyél normálisan, vegyesen,"

Akkor most normálisan vagy vegyesen?:D Mert nem ugyan az.

2015. szept. 21. 05:44
 6/6 anonim ***** válasza:

MOST néznek rád furcsán, és undorítónak tartanak - mondjuk van rá okuk.

És féltenek, hogy meghalsz.

Ha hízni fogsz, dicsérnek majd - engem rengetegen biztattak, és mindig megjegyezték, milyen csinosan nézek ki (mikor 39-ről 53-ra sikerült felszednem magam). :) Csupa pozitív visszajelzést kapsz majd, hidd el.

És azt is, hogy nem zsírban hízol, ha mozogsz. Nem kell sokat, de fél órás séta, vagy kis úszás most bőven megteszi. Ha gondolod, rám írhatsz, én már 4 éve gyógyult vagyok.

2015. szept. 21. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!