18/L 170cm 65kg. Szeretnék fogyni de egyben izmosodni is. Nyárra jo alakot szeretnék mert mostanáig nem igazán törődtem ezzel. Valami tipp esetleg? Előre Köszönöm.
1.Helyes táplálkozás
2.Súlyzós edzés
3.Aerob edzés
Ha van időd olvasd el a "sárga kapszula" című könyvet. Ha pedig nem akarsz túlzottan belemélyedni a dologba, akkor menj edzőhöz. Vagy várj még 2 hónapot, mert tervezem ,hogy felveszem videóra a diétámat és közben mindent részletesen elmagyarázok. Csak most még "izmosodom" picit.
Attól függően, hogy mire szeretnél edzeni, ajánlom a YouTube videókat. Szerintem az egyik legjobb a Popsugar Fitness (bár inkább haladóknak való), Rebecca-Louise, XHit, FitnessBlender. Emellett, ha van kedved, indíts el egy jó pörgős zenét, és táncolj ahogyan csak bírsz, minél többször. Járj el futni, biciklizz, és igyekezz áttérni az egészségesebb életmódra.
A táplálkozással kapcsolatban: hagyj fel a nassolással. Igyekezz kevesebbet enni, fogyassz salátákat, grillezett csirkemellet, joghurtot. Figyelj oda arra, hogy nagyon sokat igyál, mert megtölti a gyomrodat, és később leszel általa éhes.
Sok sikert!
Én a hagyományos testedző gyakorlatokat nyomom, elég sokaknak beváltak már s nehéz jobbat találni izmosodásra :)
Nem tudom, mi a célod, egy igazán jó alakhoz nem elég az idő nyárig, de ha nem akarsz viszonylag sok izmot (mert igazán sok sosem lesz), akkor végülis elérheted a célod, egy jó tempójú szálkásítás s némi izmosodás is belefér.
A kèrdèsedre a válasz egyszerű! : lehetetlen!!! -de vannak lehetősègek!!
- vagy izomtöget növelsz
- vagy diètázol
- de a kettőt egyszerre nemlehet!
De szeeintem tudom mit akarsz!! Leadni a felesleges zsìrpárnákat minnèl kevesebb izomvesztesèggel! Ezt lehet! Sùlyzòs edzès! Nefèlj nemleszel "tùlizmos" gőleg hogy dièta mellè csinálod! Az izmok munkálya sok kalòriát èget el... Èn 3hònapja csinálom a hasam 102ről 90re ment eddig! 70a cèl ami kb kocka!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!