Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár tipp? Többi lent

Pár tipp? Többi lent

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok 57kg 160cm nem túl sportos alkat.. Úgy érzem van rajtam 1-2kilo felesleg és nagyon zavar mert körülöttem mindenki más nagyon csinos.. Mit tegyek ? Sport nekem nem megy béna vagyok ilyesmibe....

2016. febr. 25. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Kifogás. Kifogás. Kifogás.

Meg kell találnod a hozzád illő sportot. És diétázni.

2016. febr. 25. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy béna vagy a sporthoz. Engem majdnem meghúztak tesiből, futás egyes, magasugrás csak azért kettes, mert levitték a kedvemért a határt... Nem voltam béna az életben, de a tesiórákkal nagyon nem jöttem ki jól.

Túrázni szoktam és testépítek is már, ez utóbbi mondjuk neked kissé korai lenne. Biciklizni is szinte mindenkinek megy, s annyi lehetőség van még. Én futni nem tudok, úszni is csak fél percig, mert kifulladok, de jó nekem a többi is s talán egyszer majd az előzőek is megváltoznak.

Persze fogyni mozgás nélkül is lehet, de érdemesebb, könnyebb vele, s az egészséghez úgyis kell valami mozgás.

2016. febr. 25. 18:39
 3/4 Szabi.L ***** válasza:
Ha nem akarsz mozogni, akkor helyes diétával is remek eredményeket el lehet érni. De a legegyszerűbb mozgásformák a leghatékonyabbak. Kocogás, sétálás, súlyzózás. Szóval semmi összetett dolgot nem kell csinálj.
2016. febr. 25. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig a sport ad csak igazán jó alakot.

Én pl régen futottam. Úgy kezdtem hogy 1 perc aztán idővel 20 lett, de minden nap kimentem amíg jól ki nem fáradtam (igen legelső nap 1 perc után :D )

Mostanában apa elszokott rángatni túrázni (én csak helymászásnak emlegetem)kb 3x halok meg mire felérek. De oda is elmásztam minden nap. Amikor már nagyon ki vagy fulladva van hogy kapsz egy adag endorfin löketet elég jó kis "drog" boldoggá tesz :D szóval kifulladás = boldogság :D

2016. febr. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!