Koplalás? Többet lent.
Oké.Kezdjük az elején.Nem kérek megjegyzéseket,hogy jajj,inkább rendesen diétázzak,így tönkreteszem magam,blabla.Alapjáraton én is a rendes diéta+mozgás híve vagyok,de kevesebb mint egy hét múlva lesz egy esemény,amire muszáj lenne vagy 5 kilóval kevesebbnek lennem.Tudom,későn kapok észbe,ez van,ezért folyamodtam a legrosszabb diétához.Azt is tudom,hogy vissza fogom hízni,de mint mondtam nekem egy eseményre kell,utána nem számít,majd elkezdem a normális diétát.Szóval.Tudnátok tippeket adni,hogy hogyan tudnám ezt nem megszegni?Valami motivációs akármi?
Ja,és egy hét alatt kb mennyit tudnék leadni?
Nem fog menni.
Ha meg tudod csinálni, hogy mondjuk naponta lefutsz egy... legyünk szolidak, félmaratont, s mellé alig eszel, akkor már valamire van esélyed :D Persze nem tudom, ez mennyit jelentene. De pusztán koplalással 2 kiló is csak a felső határ zsírból s izomból fogyva. Vízvesztés még simán lehet ennyi.
Nem hinném, hogy tényleg fontos lenne ennyit fogynod. Egyszerűen nem. S ha mégis, akkor sem tudsz mit tenni, add fel, legalább ne tedd tönkre magad. Akár szépnek kell lenned, akár energikusnak (verseny), koplalással alaposan elrontanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!