Hogy váltsak életmódot, ha az új életmóddal nem tudnám jól érezni magamat?
Ha nem csokkented a bevitt kaloriat, akkor nem fogsz fogyni.
Sport nelkul is siman le lehet fogyni, csak sporttal egyszerubb valamivel, es feszesebb is leszel.
Tudod ez olyan dolog, hogy ha jol kinezni egyszeru lenne, akkor mindenkinek bomba alakja lenne, de nincs.
Amugy meg ha jol erzed magad a borodben akkor minden oke.
Ha az új életmóddal nem érzed jól magad, akkor az bizonyára nem való neked, válts másmilyen életmódra :) Mert a fogyáshoz s az eredmény megtartásához szerintem is az életmódvátás a legjobb, bár nekem az egészségem még fontosabb, s ahhoz is az kell, hacsak az embernek nem eleve remek az életmódja, de az ritkán fordul elő.
Mi az, hogy keveset enni? Túl keveset egészségtelen és pokoli, legalábbis nekem. Viszont kalóriadeficit az kell, ha fogyni akarsz. A mozgás az egészséghez kell, valamit csak találsz, amit szeretsz s télen is végezheted... Nekem ott van pl. a power walking és a teljes testes edzés, ez utóbbi persze elég tág fogalom, amelyik gyakorlat nem fekszik vagy nem megy, azt nem csinálom, a fő, hogy minden fontos izomcsoport megkapja a maga terhelését.
De az étrend a fő. Milyenre akarsz váltani, ami nem megy? S milyen esik jól neked?
Lehet, hogy én vagyok hülye, de ha arra használod a duci szót amire kitalálták, (+ néhány kg) akkor nem is biztos, hogy szükséges a váltás. Ilyen súlyfeleslegnél még nincsenek egészségügyi kockázatok sem, és ideig nem is lesznek még. Ha karatézol, az az jelenti, legalább van rajtad izom, ami megint csak javít a helyzeten.
Azt meg már meg sem említem, mennyi fiú bukik a ducibb/teltebb lányokra.
" Tudom, hogy amíg így nézek ki, addig nem sok mindent várhatok az élettől" Ezt mire érti a kérdező? Már elnézést, de véleményem szerint egy duci ugyanannyit simán el tud érni, mint egy sovány, az élet bármelyik területén.
Utolsó, de az a 23kg mennyi idő alatt ment le...?
Mármint az alig mozgással...Csak kiváncsiságból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!