Maestro69 kérdése:
2 hónapja életmódot váltottam (13/f,158cm,58kg) szeretnék alakot formálni mert duci vagyok. De mikor is lesz valtozas?
Figyelt kérdés
Ez abban áll, hogy többet mozgok és elhagytam a lisztes cuccokat, cukros italokat, eteleket stb. 2 honapja semmi valtozas? Mikor fog meglatszodni?? Vagy mit csinaljak2015. nov. 2. 16:01
1/7 anonim válasza:
Komolyabb változtatás kell intenziv mozgás nem kell sok de az olyan is legyen meg a lisztes elhagyáson több kell
Csirke rizs
2/7 anonim válasza:
Mi az hogy csirke+rizs? Akkor már inkább csirke+zöldség.
Kérdező, még bőven növésben vagy, ne a kilókat nézzed elsősorban hanem a tükröt.
3/7 anonim válasza:
Egy életmódváltástól még nem fogysz automatikusan, ahhoz kalóriadeficit is kell. Van, akinek ez összejön egy apró változtatástól, másnak egy drasztikus életmódváltás is kevés, mert úgy is elég sokat eszik.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem kilokat nezem hanem a tukrot. Minden honapba fenykepet keszitek magamrol es semmi valtozas. Intenziv mozgas. Jo kaja. Mai ebed : pulykaszárny+zoldseg koret, reggeli zabkása vizzel . Tizorai egy szendvics tk kenyerrel a suliba. Vacsora pulykaszárny+ zoldseg. Ez mellet2l viz. Rengeteg mozgás. Mit tegyek meg?
2015. nov. 2. 19:31
6/7 anonim válasza:
Mérd magad, mert szemre nem olyan könnyű észrevenni a változást.
7/7 anonim válasza:
Tényleg mért magad, mert látod magad a tükörben minden egyes nap ezért nem látsz változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!