43 kilo vagyok. Szerintetek sok?
Ha tényleg csak így vesszük akkor lehet hogy csont sové
ánynak "tűnhetek" mivel csak leirtam az adatokat. De ha tükörbe nézek nem ezt látom. Van egy lány az osztályomba aki ugyanennyi kilo sőt még magasabb is de szerintem nálam sokkal vékonyabbnak tűnik. Hosszúak a lábai,és olyan modell alkata van,de nekem nem
sose másokhoz mérd magad. neked van egy adottságod, abból kell kihoznod a legtöbbet. én pl 155 cm 48 kiló vagyok(nagyjából homokóra alkat) és soha egy percig nem éreztem magam túlsúlyosnak. nagyjából 10 éve ugyanennyi vagyok.
ha modell alkatú akarok lenni abba belegebednék se sikerülne, mert nem vagyok az a típus.
fejben rakd rendbe magad és nem lesz gond.
23N
"De ha tükörbe nézek nem ezt látom."
Mert egy TESTKÉPZAVAROS soha nem azt fogja látni, ami a valóság, hanem amit az agyába belebeszél!
Tehát te eleve kövérnek hiszed magad, miközben egy súlyos pszichológiai eset vagy, anorexiás is!
Ugyanilyen magas vagyok, mint te, csak 9 kg-val nehezebb és 12 évvel idősebb is vagyok!
Ha nem akarod a hátralevő életedet a kórházakba járással tölteni, akkor kezdj el hízni. És kérd meg anyukádat, hogy vigyen el pszichológushoz!
Egyébként anyukád foglalkozik egyáltalán veled?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem akarod, hogy infúziót kössenek rád a kórházban, és így tápláljanak téged, akkor jobb lenne, ha ezt a dolgot, amit művelsz, abbahagynád!
Miért hiszed azt, hogy nem vagy szép 50 kg-san?
Gondolom már azért vannak testi panaszaid ezzel az egészségtelen életvitellel kapcsolatban, de ha nincs, akkor majd lesz, pl. ki fog hullani a hajad, menszesz elmaradást, meg is állhatsz a fejlődésben..stb.
Anyukáddal szoktál erről a problémádról beszélgetni? Ő mit tanácsol neked?
A 6.-al nagyon egyetértek.!
Az a baj hogy ebből egyedül nem tudsz vagy csak nagyon nehezen kikeveredni mert más akarsz lenni mint ami valójában vagy. Segítségre van szükséged ha bevallod magadnak ha nem. A sportot ajánlanám neked, tök mindegy mi, csak menj el egy közösségbe ahol jó a hangulat. Egy közösségben ahol közösen sportoltok elterelődik a figyelmed és meggyógyul a lelked mert nem csak magadra fordítasz figyelmet hanem másokkal is törődsz pl, kézilabda vagy valami csapat sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!