Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 43 kilo vagyok. Szerintetek sok?

43 kilo vagyok. Szerintetek sok?

Figyelt kérdés
13 éves 160 cm és 43,5 kilo vagyok. Szerintetek ez elfogadható?

2015. szept. 27. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze. Napi szinten beszél erről,ami nekem nagyon nehezemre esik.Ugyanezeket mondja,hogy megállok a fejlődésben,nem nő meg a mellem,nem az ilyen alkatú lányok a szépek stb. De az a baj,hogy ha én valamit elhatározok senki nem tud megállítani. Ebben az esetben talán rossz,de nem tudok mit tenni ellene. Én ugy gondolom még nem nézek ki úgy,mint egy anorexiás,de tényleg nem fogok tudni evvel leállni amíg nem látom magam szépnek és vékonynak.Csak utána az a kérdés hogy tartom majd magam ugyanolyan formába?És igen több,mint 3 hónapja elmarad a menzeszem.
2015. szept. 27. 13:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Sportolni sportolok,röplabdát de még csak most kerültem át másik csapathoz,úgyhogy nem nagyon kommunikálok velük,mert amúgy se tudnék edzés közben.
2015. szept. 27. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Az jó ha sportolsz, tényleg. Nem is a kommunikációra gondoltam elsősorban hanem inkább a tettekre és hogy van egy célod/célotok amit együtt tesztek meg. Kialakul ez, nem is vagy te olyan súlyos eset és még csak 13 éves vagy sokat fogsz még változni.

Sok sikert.! :)

2015. szept. 27. 13:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Szerintem is túl van spilázva a dolog.
2015. szept. 27. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy könnyen örökre meddő maradhatsz ettől?!

Pszichológus, de inkább már pszichiáter kellene neked, ha meg akarod érni a 20-at.

2015. szept. 27. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 156 cm-emmel vagyok 47 kg de így is soványnak érzem egy kicsit magam .Am.szerintem is híznod kéne kb.6kg-ot
2015. szept. 27. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
kösz a lepontozást ,tényleg irónia akart lenni.
2015. szept. 27. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
és ha kövér lennél akkor mi lenne? a fiúk a husisabb lányokat is szeretik, azon kivül egészséges is vagy , bírsz mozogni... miért is olyan fontos a soványság? hm? am az vagy de gondolj erre ha rádjön a testképzavar.
2015. szept. 27. 19:41
 19/19 anonim válasza:
Képet csatolsz ?
2015. dec. 16. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!