Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma csak szemetet ettem, hízni...

Ma csak szemetet ettem, hízni fogok tőle?

Figyelt kérdés

Sose volt ilyen, de most hirtelen nagy stressz nehezedett rám és ma szinte csak szemetet ettem. Ha egész nap ennyit eszek, akkor hízni fogok tőle? Kiemelem, hogy NEM SZOKTAM ennyit nassolni, ez egyszeri alkalom volt és nem is lesz remélhetőleg ilyen többet.

Szóval a reggelemet a szokásos tejeskávémmal indítottam (főzött kávé és 3dl 1.5%-os UHT tej). Aztán megittam még egy (2dl) pohárral...azután meg egy sima kávét. Megettem egy amerikai stílusú csokis kekszet (csokidarabos omlós keksz)....meg mégegyet. És ettem még két abonettet. Az egyiket egy szelet sajttal, a másikat egy teáskanálnyi baracklekvárral.

Szóval ma ennyit nassoltam és nagyon szégyellem magamat miatta. Lesz belőle gond?

2016. ápr. 25. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Néha kell egy-egy lazább nap.
2016. ápr. 26. 09:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Ma ennyit ettem, ez így jó vagy sok volt kicsit?

5dl tej,3db abonett (egyet baracklekvárral), 1 szelet trappista sajt, 1db Kinder Coutntry, 1db narancs

2016. ápr. 26. 16:08
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ma csak szemetet ettem, hízni fogok tőle?"

Ne viccelj már, te csak szemetet eszel. :DD

2016. ápr. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!