A hasamból szeretnék fogyni, de a combomra, fenekemre hízni. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy összességében túl soványnak mondanak az emberek, ami igaz is, mert vékonyak a combjaim, és nincs semmi fenekem sem. Viszont szűk ruhákat a hasam miatt nem tudok felvenni, mert ott viszont tényleg van zsír. A gond az, hogy ha diétázok, akkor rögtön fogyok még jobban a combomból is, azt pedig nem szeretném, hanem épp ellenkezőleg. Mi lenne a megoldás?2016. febr. 26. 20:49
1/18 Szabi.L válasza:
Kezdőknél lehetséges az, hogy egyszerre szálkásodnak és építenek izmot. Megfelelő edzéssel és étrenddel lehetséges.
2/18 A kérdező kommentje:
Milyen edzés és étrend szükséges ehhez?
2016. febr. 26. 21:13
3/18 Szabi.L válasza:
Súlyzós edzés+aerob és tömegnövelő étrend, bár nem kell túlzásokba enni, de mivel írtad, hogy nincs sok izom rajtad, ezért mehet viszonylag sok kaja.
Ha nem akarod végigolvasni, alul találsz étrend mintákat.
4/18 A kérdező kommentje:
Jézusom, ez a tömegnövelő étrend? Felér egy kemény fogyókúrával. :D
2016. febr. 26. 21:31
5/18 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, ha ezt betartanám, újra megkapnám mindenkitől, hogy úgy nézek ki mint egy anorexiás.
2016. febr. 26. 21:40
6/18 A kérdező kommentje:
Csak viszonyításképp: akkor nem csesztetnek az emberek az alakommal, ha eszek mindent amit szeretnék és nem fogom vissza magam. (Tegnap pl megettem egyszerre egy 32 centis pizzát, szóval sokat tudok.) Na de a hasamra viszont nincs jó hatással... Ördögi kör, sehogy se jó.
2016. febr. 26. 21:43
7/18 Szabi.L válasza:
Azért egy pizzát ne hasonlítsunk már egy Sovány hús+zöldség+összetett szénhidrát kombóhoz. Nem csak a mennyiség számít, hanem a minőség is. Mellesleg, ha 3200kcal neked fogyókúra, akkor ott súlyos egészségügyi gondok vannak.
8/18 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz, és nem akarom én összehasonlítani a pizzát a te étrendeddel, tudom, hogy ég és föld a kettő. Egyszerűen csak tanácstalan vagyok, mert ismerem magam, tudom hogy ha zöldséget és húst eszek, akkor lefogyok. (próbáltam már.) Ezért is kérdeztem, hogy mi lenne a megoldás az én esetemben. Akármennyi kalória is, egyszerűen sokat eszek, ez tény. Ha ezután átállok zöldség-hús étrendre, az nekem tényleg diéta lenne. Érted amit mondok? Sport simán nem lenne elég szerinted?
2016. febr. 26. 22:06
9/18 A kérdező kommentje:
Pontosabban úgy csináltam, hogy délig ettem bármit, utána pedig a leírtakat. Egész nap nem bírnék így étkezni.
2016. febr. 26. 22:08
10/18 Szabi.L válasza:
De a zöldség+ hús mellé rengeteg rizs/teljes kiőrlésű tészta/ édesburgonya/zabpehely stb. mehet, ami tele van jó minőségű szénhidráttal. Ezekből elég könnyű kalóriát bevinni. És ha több kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van, akkor biztos, hogy nőni fog a súlyod. De az edzéssel tudsz kompenzálni, hogy ne a zsírraktárakba menjen a felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!