Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon hizlalt ma? Fogok...

Ez nagyon hizlalt ma? Fogok ettől hízni?

Figyelt kérdés

Lázasan feküdtem itthon egész nap. Tudom, hogy nagyon rosszakat ettem, de ezt kívántam. Fogok ettől hízni? Nagyon sok?

-kb 100 g győri édes

-1 7days croissant

-1 csomag tuc keksz

-0,5 l almalé

2016. márc. 22. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz, viszont mivel viszonylag kevés kalória, inkább fogysz ennyitől (részben izomból, mivel fehérje szinte semmi nincs benne, de csak keveset és visszajön). Egy nap miatt sose aggódj, habár azért jobb lenne nem cukorral tömnöd magad, akár beteg vagy, akár nem.
2016. márc. 22. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Izombol keveset fogy es visszajon? Szerintem pont hogy nem sokat es nem jonn vissza foleg hogy lazas
2016. márc. 22. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, izomból keveset fogy az ember egy nap alatt... S az izommemória miatt rendes evés s a korábbi izomtömeghez szükséges mozgás mellett az is hamar visszaépül.
2016. márc. 23. 00:04
 4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok lázas állapotban (maximum rossz minőségű, de ha ezt kívántad, ilyenkor nincs mese). A fokozott szimpatikus túlsúly miatt ilyenkor amúgy is több energiát használ fel a szervezeted, szóval hízni semmiképp nem fogsz tőle. Ráadásul szerencsére azért ha máskor normálisan táplálkozol és jó fizikális állapotban vagy, akkor tartalék tápanyag is van benned annyi, hogy a hosszú idő alatt összehordott combizmod nem fog egy nap alatt megcsappanni ;)
2016. márc. 23. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
ebben mi a taplalo? egyel normalis kajat nem szemetet!
2016. márc. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!