Szerintetek le fogok tudni fogyni 1 hónap alatt koplalással?
A tesód tuti nem 3 nap alatt lett csontsovány, ezzel azért ne etess minket, de tényleg. Hogy semmit nem evett, abban semmi különös nincs, rengeteg ember böjtön sokkal hosszabban, nekem is volt hosszabb böjtöm egyszer, nem történik egy egészséges szervezettel semmi. Persze fogyni is csak minimálisan fogy.
Hosszabb koplalással le lehet fogyni, bár nem egészséges, gyötrelmes meg minden, kérdés, miért sanyargatná valaki magát így, annyi jobb módszer van. 1 hónap alatt 10 kiló ilyen pici feleslegből nem reális. Nem mondom, ha eleget mozogsz (ha bírod), megtörténhet, de az különösen kegyetlen s ha normális a szervezeted, jó eséllyel összeesel s abbahagyod vagy nem kérdez senki, hanem bekötik a kórházban az infúziót.
Mindenütt lehet edzeni, én pl. itthon teszem. Túrázom is, mert szép helyen lakom (amikor nem így volt, akkor pedig odautaztam), de a teljes testes edzésemet itthon nyomom le, a szobámban. Néha egyesek előadják, hogy nekik kicsi a szobájuk... Az én edzésemhez sem kell hangár... A legtöbb gyakorlathoz elég, ha állva elférek...
Úgy tudom, nagyon keveseknek jön be a koplalás. Én ismerek olyat, akinek bejött, na ő dolgozott és persze evett is, csak keveset. A totális koplalás kevésbé tartható, tápanyaghiányosabb, azonkívül még sokkal nagyobb az izombontás esélye (elkerülhetetlen), mint a keveset evő s fehérjedús koplalásnál.
Nekem is volt fotózásom, jól sikerült, pedig jóóóóóóóóóóval több feleslegem volt, mint neked. Most emiatt koplalni? Még csak nem is élet-halál helyzetben, műtéthez vagy valami? Buta ötlet.
Erre most mit írjunk? Nyilván a normális válaszok nem fognak érdekelni. Így marad az, hogy
Csak tessék nyugodtan napokig, hetekig nem enni. Legyél csak ostoba, de utána ne hisztiz ha elhízol vagy valami komoly betegséged lesz, mert a belső szervezeted nem igazán vágyódott a fotózásra.
A fotózás lesz, miért nem akarsz szép és csinos lenni? Egy hónap koplalás után úgy fogsz kinézni, mint egy drogos vagy egy végső stádiumú AIDS-es.
10-20 felülés naponta? Ennyitől mégis, mit vártál? Az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!