5-10 kg-ot szeretnek fogyni,1-2 honap alatt ez lehetsege? Tobbi lent
Nézd, nekem van saját tapasztalatom, de totál mások vagyunk. Esti saláta után én éjfélkor bezabálnék nagy éhségemben... Kivéve, ha sok fehérje is van benne, bár úgy is rezeg a léc. Nem tudjuk a kalóriaigényedet s hogy mennyit fogsz bevinni. Így nem lehet megmondani, hogy fogynál-e, milyen gyorsan, azt pedig főleg nem, hogy egészséges, kiegyensúlyozott lenne-e ez s bírnád-e.
Nem tudom, milyen a sulis ebéd, de bizonyára nem fedezi pl. az egész napi fehérjeigényedet, s ugyanez a többi tápanyagra, így a saját étkezéseidnek tápanyagdúsnak kellene lennie. Fehérjét és zöldséget ennék reggel és este is, bár ha beviszed, amit kell, akkor felőlem a reggeli lehet más is, de szénhidrát este, szénhidrát reggel, valami délben, ez nem hangzik olyan jól. A szénhidráttal nincs bajom, de elég fehérje is kell. S a kenyér sem az a tápanyagdús étel. Gondolom, eszel hozzá valamit, kérdés, mit és mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!