Ma csak szemetet ettem, hízni fogok tőle?
Sose volt ilyen, de most hirtelen nagy stressz nehezedett rám és ma szinte csak szemetet ettem. Ha egész nap ennyit eszek, akkor hízni fogok tőle? Kiemelem, hogy NEM SZOKTAM ennyit nassolni, ez egyszeri alkalom volt és nem is lesz remélhetőleg ilyen többet.
Szóval a reggelemet a szokásos tejeskávémmal indítottam (főzött kávé és 3dl 1.5%-os UHT tej). Aztán megittam még egy (2dl) pohárral...azután meg egy sima kávét. Megettem egy amerikai stílusú csokis kekszet (csokidarabos omlós keksz)....meg mégegyet. És ettem még két abonettet. Az egyiket egy szelet sajttal, a másikat egy teáskanálnyi baracklekvárral.
Szóval ma ennyit nassoltam és nagyon szégyellem magamat miatta. Lesz belőle gond?
Hát a túl sok kávé nem túl jó, meg a két cookie is felesleges. A két szelet abonett sajttal meg lekvárral, hát ettől egy diéta se borul fel.
Nyilván nem jó, de alapvetően a bevitt/elhasznált kalória aránya számít. Oké, ma szénhidrátosabban ettél eddig. Csinálj valami normális ebédet és vacsit, kicsit kevesebb szénhidráttal, aztán kész. Kár ezen ennyit túráztatnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!