Ha csirekét, pulykát, halat, sok zöldséget,
gyümölcsöt és nem lisztes cukros szemetet eszem és napi
1órát rendszeresen mozgok ugye attól nem fogok hízni?
Persze mindent mértékkel.
a mozarella elég zsíros sajt... de igen. az említett húsok (ha a csirke pulyka az mell és nem comb pl) elég zsírszegények, és szénhidrátból sincs bennük sok:D a gyümölcs csak ésszel, napi egy kis valami max, a gyümölcscukor is cukor, és nem a legjobb fajta... napi 1 óra mozgás ha elég intenzív akkor hozhat eredményt így ahogy leírtad.
napi 5 étkezés kis adagokban legyen meg ha megoldható. 2 óránként simán ehetsz egy kicsit, nem leszel éhes nagyon, de figyelj oda tényleg hogy mit és mikor eszel.
sok sikert és kitartást
2011. márc. 28. 11:24
Nem fogsz. De akkor sem, ha normális mértékben eszel pl. jó minőségű kenyeret. Sőt, ha néha becsúszik egy kis édesség, attól sem.
2011. márc. 28. 11:24
Az első elolvasta a kérdést? Mert totál nem arra válszolt, ráadásul hülyeségeket is beszél: a gyümölcs a lehető legjobb cukorforrás.
2011. márc. 28. 11:29
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Akkor az nem lenne jó,ha a saliból kimértem 20dkg-ot és azt ebédre utána nem terveztem semmit majd csak edzés utána este egy pohár tejet.??? reggelim kakaó volt mert arról nem igazán tudok lemondani meg a kávém édesítővel.
kedves A válasz megírásának időpontja: ma 11:29
akkor fejts már ki nekem hogy a fruktóz mely gyümölcsben fordul elő magában. a gyümölcsökben a jóval kevésbé édes glükózzal fordul elő, ami már nem jó... nem vitatom hogy a fruktóz mint olyan jól bontható, és jó is lenne, de akkor a glükózt ki kéne köpni a körtéből is ha megoldható. köszi
2011. márc. 28. 11:38
Engem le lehet pontozni, de én aki azt írta a kérdezőnek h max egy gyümölcsöt egyen ne vigye túlzásba az hizlal én lepontoztam mert nem hasznos a válasza! Igen van benne cukor, de nem hiába van, mert kell az is és szerintem jobb ha valaki egy almát eszik meg, mint egy tábla csokit vagy az itt állandóan emlegetett szőlő és banán is jobb, mint egy csomag chipsz v nápolyi v bármilyen más édesség! Az a nagy baj az ilyen válaszokkal, h szerintem már az ortorexia nevű betegség tüneteit mutatják na de sebaj csak megsúgom minden nap a kávémba teszek egy kis kanál cukrot és érdekes mégis fogyok + cukros sem vagyok és még a fogaim is megvannak, mert ilyeneket szoktak mondani ha egy ilyen ,,bűnt" el mersz követni! No sebaj! Csak kicsit mérges lettem, mert egyre több ilyen hülye válasz érkezik és szerintem fél évbe se telik és már a saláta is ős ellenség lesz az egészséges életmód híveinek!
2011. márc. 28. 20:57
Kapcsolódó kérdések: