14 éves vagyok 38 kg,160 cm. Szeretnék hízni de nem tudom hogyan hízhatnék. Tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 11:59
1/6 anonim válasza:
Bizonyára olyan fajta vagy,aki nehezen hízik.ERbben az esetben, egyél kevesebbszer, de többet.Illetve a mozgást is csökkentsd. DE ne hagyd abba teljesen./Feltéve,ha mozogsz./ A mozgás nagyon fontos.:) Ezt tudom csak tanácsolni, sajnálom.
2/6 anonim válasza:
az első nagyon buta.
Edzél.
mindennap van egy ilyen kérdés lányoktól és minden nap van egy idióta válasz egy fiútól.
Elmész kondizni, vékony lányok lesznek többségben, ők nem lusták.
3/6 anonim válasza:
Pont,hogy többször kell enni,minimum másfél óránként,olyankor még nem áll le az anyagcsere,tehàt az újbóli beindítása,ami nagyon sok energiát elvon amúgy a szervezettől,nem lesz szükséges.Így tudsz hízni.
4/6 anonim válasza:
En azt mondanam egyel ugyan annyit mint most csak egyed tobbszor es keruld a magasan feldolgozott termekeket felvagott vaj margarin kenyer tej
5/6 anonim válasza:
amiket írnak, jó táplálkozási tanácsok egy élsportolónak, de te ettől nem fogsz elhízni, edzeni kell, és akkor már van értelme a táplálkozási tanácsoknak is, de nem ezen múlik neked. A hús a legfontosabb és edzeni kell
6/6 anonim válasza:
Próbáld ki az úszást. Nekem segített, mert mindig éhes lettem utána, így többet is ettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!