Hogyan tudnék fogyni?
alig eszek - elso hiba. kell egy jo dietas etrend.
amikor tudok tancolok - keves a mozgasod valoszinuleg.
jojo efektus itt is megvan.
Biztos többet eszel annál mint amit te gondolsz. Érdemes lenne vezetni a jelenlegi étkezéseidet, hogy meglásd miben hibázol.
És tényleg felvezetni mindent, az összes falatot, mert én is akkor jöttem rá, hogy hoppá nem a genetika meg egyebek a hibás, csakis én.
Nem a koplalás a jó megoldás. Az a legjobb, ha egy nap többször eszel, legalább négyszer, kis adagokat. És nem szemetet. Ha tartós és egészséges fogyásra vágysz, felejtsd el a búzafinomlisztet és mindent, ami abból van, fehér kenyér, péksütik, tészták, sütemények. Válts rozskenyérre, vagy a kenyeret teljesen iktasd ki az életedből. (Persze nem muszáj, de reggelire én inkább zabkását vagy hasonlót ajánlanék, kenyér helyett. Sokkal jobb, egészségesebb szénhidrátforrás.) Felejtsd el a cukrot, és úgy általában mindent, amiről te is tudod, hogy el kéne, bő olajban sütött ételek, édességek, bolti nasik.
Sok minden tiltólistára kerül, de rengeteg az alternatív recept, és nem is koplalnod kell, csak ügyesen étkezned. Az anyagcserédnek az is segít, ha legalább napi két liter vizet megiszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!