Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Sosem voltam vékony,mindig volt rajtam súlyfelesleg egészen kisiskolás korom óta pedig akkor rendszeresen táncolni jártam és nem zabáltam normálisan ettem nem túloztam el. 2012ben egy utazás alkalmával a sok új étel kóstolás miatt felszedtem tíz plusz kilót, ekkor voltam 173cm és 80kg. Utáltam magam undorodtam magamtól, egyik pillanatba sírtam aztán úgy döntöttem nem érdekel de azért néha táncoltam meg edzettem otthon de tényleg csak néha. Aztán valahogy lement rólam 10kg és ekkor 70kg voltam. Még ez se tetszett, de legalább nem voltam kövér. Aztán eltelt két év és puff feljött megint tíz kg és ismét 80 vagyok... Alig eszek valamit amikor tudok táncolok,edzek de megőrülök attól ha tükörbe kell nézzek,kérlek segítsetek..

2016. márc. 17. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

alig eszek - elso hiba. kell egy jo dietas etrend.

amikor tudok tancolok - keves a mozgasod valoszinuleg.

jojo efektus itt is megvan.

2016. márc. 17. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos többet eszel annál mint amit te gondolsz. Érdemes lenne vezetni a jelenlegi étkezéseidet, hogy meglásd miben hibázol.

És tényleg felvezetni mindent, az összes falatot, mert én is akkor jöttem rá, hogy hoppá nem a genetika meg egyebek a hibás, csakis én.

2016. márc. 17. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Reggel megeszek egy szendvicset aztán dél körül aztán eszek főtt kaját de van hogy csak megiszok egy kávét és ennyi.
2016. márc. 17. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a koplalás a jó megoldás. Az a legjobb, ha egy nap többször eszel, legalább négyszer, kis adagokat. És nem szemetet. Ha tartós és egészséges fogyásra vágysz, felejtsd el a búzafinomlisztet és mindent, ami abból van, fehér kenyér, péksütik, tészták, sütemények. Válts rozskenyérre, vagy a kenyeret teljesen iktasd ki az életedből. (Persze nem muszáj, de reggelire én inkább zabkását vagy hasonlót ajánlanék, kenyér helyett. Sokkal jobb, egészségesebb szénhidrátforrás.) Felejtsd el a cukrot, és úgy általában mindent, amiről te is tudod, hogy el kéne, bő olajban sütött ételek, édességek, bolti nasik.

Sok minden tiltólistára kerül, de rengeteg az alternatív recept, és nem is koplalnod kell, csak ügyesen étkezned. Az anyagcserédnek az is segít, ha legalább napi két liter vizet megiszol.

2016. márc. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!