PCOS + pajzsmirigy alulműködéssel le tudok valaha fogyni?
Facebook -> Bocsi Viki
Nézz utána :)
szia:)
Nekem volt es a noveremnek is pajzsmirig alul mukodese nekunk mindig is ugyanolyan volt az alakunk. Sajnos a noveremnek ugy lecsokkent az erteke, hogy mar nem jott meg neki. Ami azert szerintem eleg nagy baj, hiszen szerintem ez a teherbeesest is befolyasolja.
Ha kell egy ket lelkesito szo vagy segitseg irj uzenetet:) szivesen segitenek neked es mindenkinek aki fogyni akar. :) Legszivesebben szemelyi edzokent vallalnam ingyen :) Ha ilyen van es Miskolcon lakik szoljon batran:3.
Akármilyen pajzsmirigy-alulműködéssel is csak attól hízol, amit megeszel, és csak azzal szabadulhatsz meg a zsírtól, ha elégeted, pont úgy, mint az egészséges emberek. Szóval biztos lehetsz benne, hogy le tudsz fogyni, csak kitartóbbnak és elszántabbnak kell lenned, mint egy átlag fogyókúrázónak.
Sportként amúgy ajánlom a tempós gyaloglást, illetve a bringázás is térdkímélőnek számít (bár persze azért térde válogatja).
Jaj a bocsi viki itt is volt reklamja
Sarga kapszula nekem be valt igaz nincs pajzsmirigyemmel gond de nem mondta hogy szedj ra jodot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!