Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni a fűző diétával?

Lehet fogyni a fűző diétával?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy minden héten 5 napot edzek, napi 2 órát, futás, aerobik, step ... (már egy jóideje) ... hatalmas combizomra és vádli izomra tettem szert, de a hasamon csak megmaradt a felesleg. Ha kipróbálom a sport fűzőt és vele edzem, akkor el tudok érni vele valamilyen hatást?

Kérlek értelmes válaszokkal tiszteljetek meg és tudok minden egézségügyi dologról, amit a fűző okozhat. Szóval inkább olyan válaszokat várok, aki használt ilyen fűzőt és sikerült/nem sikerült vele hasból fogyni, szóval egyszerűen tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2016. márc. 17. 01:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Sargakapszula.hu mert alapok sincsenek meg
2016. márc. 17. 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Najó, én inkább visszamegyek aludni
2016. márc. 17. 06:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Fűzővel amúgy nehezen fogsz tudni edzeni, levegőhöz alig fogsz jutni, főleg futás közben.. Én nem ajánlanám...

A fűző, ha jó minőségű (acélmerevítős), akkor csak a bordáidat tolja összébb idővel, de ugyan úgy hájas maradsz, nem éget zsírt. Mit és mennyit eszel egy nap? Ha szar az étkezésed, akkor hiába edzel, nem fogsz lefogyni.

2016. márc. 17. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
a tested felet edzed csak es azt is tulhajtva. eszel rendesen?
2016. márc. 17. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula, szálkásító diéta.
2016. márc. 17. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyilván szálkásítanod kell, megfelelő étrenddel, kalóriadeficittel. Hogy jön ide a fűző?
2016. márc. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!