Leszeretnék fogyni de hogy?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és mar lassan 1 éve nem érzem jól magam a bőrömben. Volt hogy kihagytam étkezéseket, és nem ettem napokig. És azóta nem iszok vizen kívül mást, és nem eszek hízlaló ételeket! De annyira nehéz!!! Rokonaim akikkel havonta találkozok megjegyezték mult héten hogy milyen vékony vagyok. DE én egyáltalán nem így érzek. A suliba is sok lány utál... barátnőim azt mondják hogy féltékenyek csak. De rossz érzés hogy az utálóim elhordanak mindennek meg lekövéreznek! Mindig is utáltak és gazdag elkényeztetett lánynak hivtak, mert a szüleim (ha mondhatom így) elég nagy emberek itt, mert mindenki ismeri őket... de erről többet nem mondanék. És a fiúk mindig olyan zavarbaejtő dolgokat mondanak nekem, hogy én vagyok a legszebb meg hogy angyali lány vagyok... haha meg ilyenek. DE ilyenkor ha kapok bókokat vagy egy fiútól ajándékot...vagy elhív valahova, akkor megnő az önbizalmam és megengedek magamnak egy tábla csokit vagy 1 zacskó chipset... De utána rögtön bűntudatom lesz! És nem bírom elviselni hogy ezt tettem! És igen igen egyetlen 1szer hánytattam már magam! tudom hogy hulyeseg de ezt láttam a legjobb megoldásnak! És mióta van ez a fogyokurás énem, hamar elfáradok mindenben és alig bírok futni. Mostanába eddzek is! De még mindig értéktelennek érzem magam. Ahhoz hogy megbírjam állni hogy ne egyek mindig megvágtam a csuklóm, hogy emlékezzek hogy nem szabad!! És tudom tudom hogy k*urvára felszedhetek pár kilót a koplalással!! Ne is írjátok. Csak valami nyugodt, jó és biztos módszert szeretnék arra, hogy boldog legyek! A másik meg az hogy miután eszek nagyobbnak tűnik a hasam mint ha üres lenne! ha ez számít valami itt vannak ezek: 165cm/45kg2016. márc. 14. 14:27
1/7 anonim válasza:
Sürgősen irány a pszichiáter! Anorexiás vagy.
2/7 A kérdező kommentje:
de egyáltalán nem vagyok sovány
2016. márc. 14. 15:07
3/7 anonim válasza:
Akkor légyszíves küldjél képet, mert nem hinném el, hogy ezekkel az adatokkal kövér lennél.
4/7 A kérdező kommentje:
Irj privátba
2016. márc. 14. 15:21
5/7 anonim válasza:
Pszichiátria, a gondok a fejedben vannak!
6/7 anonim válasza:
Te nem hogy kövér vagy hanem sovány.Nem fogynod kéne hanem hiznod.A megoldás pszihiáter.
7/7 A kérdező kommentje:
néha még a combom is összeér
2016. márc. 21. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!