13 éves vagyok, kb.155 cm és 51-52 kg vagyok. Leszeretnék fogyni! Milyen étrendem legyen? (hány kcal, miket egyek főleg stb) Sportoljak, (de mit? ) vagy otthon csináljak dolgokat? (Futás, hasprés stb)
Semmit ne csinálj, mert majd a hasadról fog felmenni a zsír ha normálisan elkezd nőni a melled.
Azt akarod, hogy ne legyen melled?
A hasán levő zsír semmilyen csoda folytán nem fog átsétálni a melleire.
De jó is lett volna, ha kamaszként felzavarhattam volna a melleimbe a combom párnácskáit.
Kérdező egy dolgot tarts szemelőtt: a női magazinok csodadiétáit hanyagold. Fölösleges önsanyargatás, tartós eredmény nélkül.
A súlyod nem sok, sporttal és édességek elhagyásával, (ha többször eszel gyorskaját, annak elhagyásával.) szépen formálható vagy.
Ha diétázni szeretnél akkor kérd ki a háziorvosod véleményét vagy dietetikusét, ők szakszerű tanácsokkal tudnak ellátni.
Igen, ahogy az előző mondta, ne egyél sokat, de azért egyél eleget, és néha menj el futni sokat segít majd meglátod. Kerüld minden mennyiségben a csipszet és csokit.
Megeszel egy croasantot és annyit ér mintha 2 szendvicset ettél volna. Hanyagold ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!