Szeretnék fogyni kb.5-10 kg-t nyárig, bikiniszezonra. Szerintetek ha ezt a "mozgást" csinálom sikerülni fog?
Szóval minden nap fél óránként csinálok 40-50 hasprést,hétvégén megyek úszni,a minden napi mozgás megvan a tesiórákon és a suliba gyalogláskor.
Nem eszek sokat,estére általában csak gyümölcsöt és nem is érzem hogy éhes lennék.Suliban és itthon is annyit eszek amennyire pont szükségem van,nem többet.Minden nap reggelizek és ebédelek.
15éves lány vagyok 176cm és 70kg.A súly jól oszlik el rajtam,a combomról már sikerült egy kicsit ledolgozni a felesleget,de hasról nem tudok fogyni,ezért gondoltam erre a módra,a hasprésre.Valaki valami más módot ha tud akkor megköszönném ha írna,nagyon fontos lenne.
próbáld ki ezt : [link]
telefonra is le tudod tölteni a play áruházból ha beírod hogy : P4P és az első lesz :) ja és még a play áruházból a caynaxot tudom ajánlani remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!