Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tojás diéta vélemény?

Tojás diéta vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok van ez a tojás diéta valakinek esetleg tapasztalata van róla ? szerintetek bevállik ?

Én igazából ugy gondoltam ezt az egészet hogy reggel 3 tojás zöldségekkel délbe 2 tojás zöldségekkel este meg 1 tojás

2016. márc. 5. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
6 tojás kőkemény koplalás és amúgyis túl kevés fehérje, s persze egypár tápanyag is hiányzik (kb. minden, mert 6 tojás kevés. akkor is, ha 70 grammosak, bár az kicsit jobb, mintha normál méretűek lennének).
2016. márc. 5. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
*egyéb tápanyag (hisz a fehérje is tápanyag)
2016. márc. 5. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden dieta ahol egy fele forras van nem jo
2016. márc. 5. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:

#3: Ez igaz, de a tojásdiétában (ami amúgy nem szimpatikus nekem, de láttam már sokkal rosszabbat is) többféle van, amúgy ha egyvalamit kellene választani, én is a tojást választanám, nagyon sok tápanyagot lefed. Nem 6, de valamivel több tojás már igen. De való igaz, nem mindent, valamiből kellene kálcium, magnézium, C-vitamin, rost nélkül még meg lehet lenni, de az túl necces irány, a kevés rost pedig nem jó... A zöldség remekül kiegészíti a tojást, de még így is kell más tápanyag. Rövidtávon sem alapoznék csak tojásra, de a kérdező sem teszi és a tojásdiéta sem. A tojásböjt már kiegyensúlyozatlan (kizárólag tojás, zsír, sajt), de az csak pár napig tart.

Én napi 10-12 tojást eszem, néha átnézem a tápanyagbevitelem némely részét, jónak tűnik, mivel természetesen mást is fogyasztok, de azért szálkásításkor a fő ételem.

2016. márc. 5. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Több tojást ennék (kb dupláját),jópár tápkieggel (Béres-csepp,testépítők által használt vitamin komplex és sok folyadékkal.Ütős fogyasztó lenne.
2016. márc. 6. 00:33
 6/10 anonim ***** válasza:
És ezt meddig bírnád szerinted? Nem sértésként, de mostanáig arra nem volt akaraterőd és kitartásod, hogy ne egyél annyit, hogy túlsúlyos legyél, de akkor most hirtelen se jóllakás, se finomságok, csak tojás zöldséggel... egy hét után feladnád. Ami nem lesz csoda, addigra a szervezeted igencsak lázadozni fog a tápanyaghiány miatt. Azt tudod például, hogy a vitaminok többsége zsírban oldódik? Ez a te diétád egy gramm zsírt nem ír. Eleve minden időszakos koplalás hülyeség, mert valamikor abbahagyod és a jól kiéheztetett szervezeted boldogan raktározni kezd mindent.
2016. márc. 6. 00:46
 7/10 A kérdező kommentje:
nem adnám fel 2 honapja nagyon kegveset eszek 51 kilo vagyok és 172 centi csak 1-2 kilot akarok fogyni
2016. márc. 6. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Már így is kórosan sovány vagy. Miért akarsz többet fogyni? És legfőképp: miből? Cak mert zsírból kötve hiszem, hogy egyetlen gramm felesleg is lenne rajtad!
2016. márc. 6. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:

#6: Én napi 10-12 tojást eszem és nem nagyon sok mást, mert most már tényleg szálkásítani akarok. Zsír van elég, hisz a tojás kalóriájának kétharmada zsírból jön. Nagyon, nagyon jókat eszem, mostanában folyton piskótatortát (nem tudok leállni vele, finom és szuper jól laktat), bár a krém kissé lightos (az is tojásból van, persze) :D De a tojás nekem minden formában maga a tökély. Évek óta rengeteg tojást eszem és nem hiszem, hogy valaha is megunnám, még mindig tökéletes ebéd a tükörtojás és a rántotta, de ha véletlenül épp unnám, akkor jön a többi sok lehetőség (lágy topjás, főtt tojás, tojáspörkölt), a komplikáltabbak elő se kerülnek... A sütik is tojásból vannak, más édességek is lazán készülhetnek belőle, persze ezek nélkül is lehet élni. Oké, aki nem szereti a tojást, ne egye, de aki szerint az a legjobb dolog, feltéve, hogy zöldség is van hozzá, az ugyancsak jókat ehet ízes házi tojásokból. Nekem nem hiányzik semmi (ha mégis, eszem olyat is, de nem sok ételcsoportom van. nekem a tej, a túró, a tejföl szerepkört is a tojás tölti be, kiválóbban, mint a tejtermékek, kivéve a tejfölnél, mert az jó cucc. jégkrémet is lehet szinte csak tojásból készíteni, bár nem szoktam.)

Sok tojással a jóllakás és a finomságot ki vannak maxolva nálam (bármi mást eszem, akkor kalóriadeficitben kötelező és kínzó éhezés van) - de a kérdező 6 tojása tényleg feleannyi, mint a jó mennyiség. Jóllakni lehet, hogy megy annyival, de tápanyagok terén nem az igazi.

2016. márc. 6. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
1-2 kiló az minimális, bár ilyen vékony alakon már az is látszik. Én sem értem, miért akarsz fogyni, inkább tömegelj, de sürgősen, mert az jobban néz ki. Tuti vékony vagy, ezekkel a számokkal más nem lehetsz.
2016. márc. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!