Tojás diéta közben lehet paprikát, répát, paradicsomot. Stb. enni?
Hát ha tönkre akarod magad tenni nyugodtan csináld. :D
Egy újabb "divat diéta".
Amugy, ha normálisan leakarsz fogni akkor egészségesen egyél, ne ilyen hülye diétákat kövess.
Igen, sőt több minél több zöldséget egyél.
És a tojás helyett ehetsz sovány húsokat is. Ugyan az a tápértékük van(90%+ fehérjetartalom)
Az előző válaszolónak igaza van egyébként. A divat diéták csak tönkre vágják az egészséged. Lehet, hogy lefogysz tőlük ,de milyen áron?
Kedves válaszoló!
Köszönöm válaszodat!
Most én nem azért diétázok mert divat hanem mert szükségem van most rá!!
Mindegybenblog:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Agyhalott kérdező
#9: Nem tuti módszer, sokan isznak napi sok kávét. Értelmét nem látom egy fogyókúránál, de az emberek zömének ennyitől nem megy a hasa.
Kérdező, ez egy fura, koplalós diéta, millió ilyen van, mondjuk a tojás jó étel, ez s más elemek miatt ez nem a legrosszabbak közé tartozik, de azért van hova fokozni.
S milyen butaság már, hogy nem térhetsz el, miközben meg sem mondják konkrétan, mit, mennyit egyél.
"zöldségleves" - ilyen felkiáltással én simán bepuszilok 1000 kcalt vacsorára, ahogy a nagy szelet hússal is. NAGY szelet lesz, ahogy mondták :D
Viszont a legtöbb napja nagyon tojásszegény (na ja, napi 10 tojással nehezebb koplalós diétát kihozni), így én élből nem csinálnám, sok más ok mellett.
Nos, a kérdésedre benne van a válasz a diétában. Leírják, mit ehetsz, azt és semmi mást. Az már nem ez a diéta, ha belepakolsz extra zöldségeket... Amúgy semmi gond nem lesz belőle s ha nincs jobb ötleted, tényleg nem annyira rossz, van benne sok fehérje, sok zsír, zöldség, ez egész rendben van.
Sokat persze nem lehet vele fogyni, csak amennyit egy szolidabb koplalós diétával lehet. Annyi előnye megvan, hogy a kevés szénhidrát miatt az emberek nagy része kevésbé éhes mellette, mintha ugyanezt a kalóriamennyiséget szénhidrátdúsan enné. Persze van kivétel s akinek ráadásul szénhidrátosabb étrendre van szüksége, az nagyon rosszul is érezheti magát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!