Almaecetről mi a véleményetek?
Elvileg tisztít. Gyakorlatban én úgy tapasztaltam, hogy biztos kell majd menni WC-re :D
Egyébként próbáltam éhgyomorra, utána nem voltam annyira éhes. Nem kívántam úgy a kaját.
Bár nincs szükségem fogyókúrára, de néha iszok egy keveset, ha már azt mondják, hogy egészséges. Így hosszabb távon nem tudok véleményt mondani, de a tapasztaltak alapján azt mondom, hogy mindenképp hozzájárul.
Sütibe jobban bevált, mint az aszkorbinsav :) Amúgy szeretem az ecetet, de nem sok ételem van, amibe tehetném, néha zöldséglevesbe azért rakok a zsírtej mellé.
Nem hiszek benne, hogy a fogyáshoz sok köze lenne, habár nekem az is lehetne, mert egy ecetes étel vs édesség párharcban akkor is az ecet győz, ha menthetetlenül édesszájú vagyok.
Nem tartom jónak valamit legyűrni, ha kell, ha nem. Ecet, lenmag, olajok, útifűmaghéj - ezeket az ételek még finomabbá tételére kell használni, nem külön... De láttam már a gyk-n embert, aki ketogén diétában csirkemellet evett párolt zöldséggel s pohárból itta az olajat. Nem vagyunk egyformák.
1-2%-ot némelyik étel segíthet is, de az annyira minimális...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!