Kinek használt a tojás diéta? Mi a véleményetek róla?
Nem követem mások agymenéseit, amúgy már sokszor leírtam, de röviden akkor itt is:
Nem a legrosszabb nőimagazinos "diéta", a tojás jó cucc, de egyrészt koplalós, mint minden nőimagazinos, másrészt tele van random elemekkel, amiknek sok értelme nincs (kávé), harmadrészt sokszor nincsenek mennyiségek, így ha rákényszerítenének, igencsak tudnék kalóriatöbbletben enni, engem nagyon nehéz koplaltatni...
Plusz személy szerint nekem nagyon tojásszegény, legalábbis egyes napok.
S persze aki nem szokott hozzá az ilyen étkezéshez, az akár ki is készülhet tőle. Én bírnám, ha hozzádobhatnék még napi 5 tojást (s elég nagyvonalúan bánnék az adagokkal, ahol nincs mennyiség), de saját magam sokkal jobb étrendet össze tudok állítani magamnak. Egyeseknek pedig jóval nagyobb kalóriaigényük van, mint nekem, na azoknak különösen ártana a nekik kemény koplalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!