Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez elegendő fogyáshoz?

Ez elegendő fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Ha ezt letornázom heti 6x, és mellette nem eszek semmi nasit, pékárut és nem is iszok semmit, csak sima vizet, viszont nem tudom teljesen átalakitani az éterendemet, mivel szüleimmel élek még, viszont kevesebbet ennék mindenből, letudnék adni júliusig 5-7kg-ot? 159/56 18 lány

2016. febr. 9. 18:38
 1/4 A kérdező kommentje:
2016. febr. 9. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogalmam sem lehet, mennyi az a kevesebb. Ha eddig ettél napi 4000 kcalt s mostantól 3000-t, akkor nemigen fogsz fogyni. OK, ez extra példa, de van, aki ilyen s mégsem lett hipphopp kövér.

Havi 1 kiló fogyás? :D Nem nagyok az igényeid, hű de bőven a realitáson belül vagy így :) Ha megfelelően eszel, simán menni fog, amiket írtál változtatásnak, az jól hangzik :) Túl keveset se egyél.

2016. febr. 9. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig sem ettem sokat, sőt... viszont elég sokat nasiztam, valószinüleg ezért van feleslegem. Igen próbálok minnél reálisabb célt kitüzni, mert nem szeretek csalódni, főleg nem magamban. :D Köszi a választ
2016. febr. 9. 19:10
 4/4 anonim válasza:
redukáld le a napi kaloriabeviteled 1200 alá akkor szép eredményeket érsz el de mellette legyen meg a megfelelö fehérjebevitel is plusz zöldségek stb.
2016. febr. 13. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!