Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek heti 3 kardio...

Szerintetek heti 3 kardio edzés és szigorúan betartott diéta (ötször eszem keveset, gyümölcs, rozskenyér, zöldség, ebédre főtt étel negyed adag módjával, sok víz) Elegendő a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
168cm/79kg vagyok. Nagyon szeretnék, legalább 10 kilót leadni, de rám férne még a 15 is. Mikor lehet belőle eredmény?
2012. júl. 29. 16:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Kardión futó padozom,biciklizem,taposó gépezem,elliptikus járó,és ismerkedem a súlyzókkal is.Nemrég kezdtem el.Egy edzés 60-70 perces,és utána fehérjét iszom.
2012. júl. 29. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kitartóan csinálod,és odafigyeléssel, olyan 6-8 hét múlva látni fogod az eredményét. Ha ennél gyorsabban fogysz,nem lesz tartós és csak magaddal tolsz ki.Az adagokat se kell negyedelni...nem a mennyisége számít az ételnek,hanem a minősége!

Sok sikert neked!

2012. júl. 29. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. júl. 29. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Heti egy, de inkább 2 súlyzós edzést mindenképp végezz el, a többi nagyon rendben van.
2012. júl. 29. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom.Próbálkozom azzal is,csak sajna háromnál több edzést nem tudok beiktatni,mert van egy pici lurkóm.Pedig nagyon szeretem csinálni.mindíg alig várom,h mehessek,és nem állok meg akkor sem ha fáj,mert tuti jól felpörget.Szerintem,a rabja leszek..;)
2012. júl. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!