Diéta+mozgás, milyen arányban?
Érdeklődnék, hogy a fogyást milyen mértékben határozza meg a mozgás és a diéta. Olvastam, hogy 70% a diéta, 30% a mozgás. Tényleg ekkora különbség lenne? 20kg felesleg van rajtam. Reálisan végiggondolva szerintetek hány hónap alatt tudnám ezt ledobni? Ha esetleg tudtok jó diétákat, edzésterveket, kérlek osszátok meg velem. Én sportolok heti 3x1 órát, de a táplálkozásomban nem tudtam nagy változást elérni. A csokinak sajnos mindig elcsábulok. Kenyér, tészta nem jelent gondolt, heti 1x eszem, nem kívánom, de a krumpli az sajnos megy. Köszönöm a választ!
25L 170 cm 85kg

" hogy együnk csokit,pizzát, sütit, édességeket diétában és úgy is fogyni fogunk? Szerintem így nem lehet hozzá állni a célhoz. Nem vagyok álszent, én is szoktam ilyesmiket enni, de nem minden nap/héten és mértékkel."
Nem ezt írtam én is? Mégis honnan vetted, hogy szarul kajálok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!