Szerintetek ezzel a napi étrenddel 1500kcal fölé mentem?
Reggeli: 2db fehér kenyér vékonyan megkenve vajjal+2szelet sonka
Ebéd: 1 kis tányér gyümölcsleves,80gramm borsó főzelék 2db fasírttal.
Vacsora: 2db joghurt(gyümölcsös)
ja és ma még 1 órát intenzíven bicóztam anyuval azzal együt mennyi?
11/L

Szia! Hogy fölé mentél e attól függ mekkora volt az a fasirt, a levesben tejszin volt e vagy tejföl stb...
Igaz van az elöttem szólónak,teljes kiőrlésű kenyeret egyél és inkább natúr joghurtot mellé egy kis gyümölcsöt.
Azért annyira "baromi" dagadt nem lehetsz, legfeljebb teltebb, de ha ügyes vagy és oda figyelsz akkor sikerülhet elérned a kivánt súlyt.Még fiatal vagy most fogsz nyúlni, nőiesedni meglátod egészen megváltozik a tested:)Fontos a rendszeres torna :)

Szia!
Szerintem érdemes lenne elmenned háziorvoshoz,dietetikushoz anyukáddal,és majd ő összeállít neked egy étrendet neked,ami amellett hogy egészséges még fogyni is fogsz mellette.A 70 kg kicsit soknak hangzik,de ne ess kétségbe,még csak 11 éves vagy,rengeteget fogsz változni,nőni,és mivel még javában fejlődő szervezet vagy NE kezdj drasztikus fogyókúrákba,és semmikép ne koplalj.Azzal csak magadnak ártasz.Ez a mai menü nem túl egészséges szerintem,de még 1500 kcal alatt van.Szóval mindenképp irány egy orvos,és mellette mozogj is sokat,rendszeresen,ha bírod fuss,bicikliz,ússz,tollasoz,itt a jó idő,menj ki a szabadba!
Amúgy dicséretes hogy helyesen,normálisan tudsz írni:)
16/L

Reggeli: nem jó, mert nem teljes kiörl. kenyeret ettél és nem ettél semmi zöldséget. Két szelet kenyér amúgy is NAGYON sok, főleg fehér kenyérből.
A gyümölcslevesben biztosan volt cukor, hízlal.
Vacsora: gyümölcsjoghurt tele van cukorral, ráadásul jól sem laktál tőle. A vacsora rossz és kevés. Salátát vagy párolt zöldséget kellett volna enned, sajttal vagy valami kis darab hússal, esetleg sonkával.
Ráadásul gyümölcsöt sem ettél egész nap.
Se gyümölcs, se zöldség... nagyon egészségtelen.
Szerintem is egy dietetikustól kellene segítséget kérni anyukáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!