Hogy fogyhatok vissza az eredeti súlyomra?
Nos..karácsonyra kellett volna megjönnie,de nem jött. Az össze-vissza evés nem maradt el,ekkor felment a súlyom 57re..gondoltam ok,ilyenkor mindig megkötök vizet,mindig többet eszek..szilveszter...59kg !!!! Miért mikor nem is ettem,csak ugyanolyan keveset,mint előtte,na jó biztos a mensi...
10.Én jött meg karácsony helyett,nekem új munkahelyem lett,egy kínai étterem..naná,hogy bekapkodsz 1-2 falatot..újdonság stb. Bennem a vizet is megköti 58.8 kg vagyok jelenleg..
Én,aki alig ettem pár falatot...nem tudom hogy hízhattam meg,nem is zabáltam,nem ettem többet,mint máskor mielőtt megjön.. mit tegyek?
2 hét alatt,ami feljött 2kg az le is megy 2 hét alatt,ha megvonom a keményítős kaját,és ugyanúgy keveset eszek?
Eredeti súlyom 56kg legutoljára karácsonykor..,de szilveszterre már meg kellett volna jönniebőven,gondoltam azért vagyok több.hogy fogyjak vissza nagyon gyorsan,mert nagyon rossz így :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!