Menyit fogyhatok így?
Ha naponta eszek
reggelire: egy nagyobb szelet fehér kenyér(tudom nem a legjobb) megkenve Liga vajjal és házi szalámi
tízórai:egy kifli és egy zsemle sajnos ez is fehér
ebéd: egy zsemle
uzsonna:vmi gyümölcs
vacsora vmi gyümölcs
Sport: hétköznapokon:sulis tesi óra+ 1 km séta
hétvégén(mindkettő nap):futok kb.1 km
Kevés és alapból rettenetes
Hol a fehérje? Hol a normális főtt étel? Hol a zöldség? Semmi normálisnak mondható nincs ebben az étrendbe (a gyümin kívül)
Olvass utána és kezd elölről
Ja és iszok kb.1,5-2 liter.
Ha ezzel a módszerrel nem tudok fogyni akkor ti mit javasolnátok? Min változtassak? A kenyéren még talán lehet rozskenyérre de a kiflin és a zsemlén nem sajnos. :(
Lécci csak értelmes válaszokat kérek!
amúgy 167cm vagyok és 72 kg és 12/L
Cukor pici fehérjével és zsírral, cukor, cukor, egyszerű cukor, egyszerű cukor.
A fogyás érdekelne legkevésbé, inkább az egészségem miatt aggódnék.
Az sem túl fontos, hogy fehér vagy nem fehér, így se, úgy se jó kenyéren élni és max. még gyümölcsön.
Semmilyen fehérjét nem szeretsz? Akkor szeretet nélkül tömd magadba, mert KELL.
A mozgás nem valami sok, emelheted, ha tudod (1 km séta... telken belül megyek szerintem ennyit télen).
No írok még. Ha a szalámid megeszed, akkor abból egyél vagy sokat (számold ki, mennyiben van meg annyi fehérje, amennyi neked kellhet. nekem speciel szolid a fehérjebevitelem az étrendem miatt, 65-90 gramm körül jó, aktivitástól függően. ez sokaknak jó érték lehet. nagyon könnyű bevinni ennyit, de kenyérrel és gyümölccsel lehetetlen), zöldséggel. Ez már kalóriát is annyit ad, hogy nem kell hozzá kenyér, max. nem tudod így megenni, nem mindenki képes rá. Akkor ehetsz hozzá egy kis másfajta szénhidrátot (hisz a zöldség is az). Bármi, csak fehérje legyen.
Én is ajánlom a több zöldséget. Ehetsz olajos magvakat is, a kenyérnél sokkal jobbak, könnyű vinni őket, még egy kis fehérje is van bennük, valamint sok egyéb tápanyag.
Igazából a te étrendeden szinte csak javítani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!