Menyit fogyhatok egy hét alatt? Ha minden nap iszok egy banán turmixot (1,5 tej egy banán de lehet málna is ha az jobb tom hogy a banánról megoszlanak a vélemények) és semmi mást egész nap?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 20:41
1/9 anonim válasza:
Haláltól számítva? vagy a bezabálástól?
2/9 KillBéla válasza:
Ne koplalj kicsim. De amúgy ez a súlyodtól is függ.
3/9 A kérdező kommentje:
szóval mennyit?
158/57
kedvesek vagytok hogy féltetek, de nem tudjátok mi a story szal mennyit is?
2013. okt. 26. 20:54
5/9 anonim válasza:
Nem féltünk, szimplán hülye vagy. 2 nap után el fogsz ájulni.
6/9 A kérdező kommentje:
tom hogy hülye vagyok nekem magyarázod?
chh azért kösz de nem vok ájos fajta ha meg igen egye fenne ez van
2013. okt. 26. 21:19
7/9 anonim válasza:
nem az agyadból fogsz fogyni, az biztosan látszik.
8/9 anonim válasza:
a modorodon van mit javítani...
amúgy a fogyáshoz mozogni is kéne,a banánt inkább hagyd mert hizlal,de szerintem az egész kúrád felejtős
mielőtt engem is megajándékozol a bájos megjegyzéseiddel elárulom hogy élelmiszer ismeretet tanulok és így az ilyenekre is kitérünk(szénhidrátszükséglet, mi milyen hatással van a szervezetre, és társai)
9/9 anonim válasza:
az előző jól mondja, de amúgy ettől tökre belassul az anyagcseréd és akkor nem igazán fogysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!