Sokat ettem ma? Mennyit fogyhatok ezzel az étrenddel?
Szerintem ez pont szinten tart.
Ha pontosabb becslést akarsz, akkor pl. a kaloriabazis.hu-t kipróbálhatod, én tegnap találtam és ilyen számításra alkalmas.
Fogalmam sincs, mennyi neked egy szelet rántott nyúl, de ha a többi ételedhez mérhető, akkor nem sok (plusz bármijét szeleteljük, az nem lehet nagy, bár vannak nagy nyulak is).
Nagyon kevésnek tűnik ez az ételmennyiség. Én hatvanvalahány kilósan mozgás nélkül is többszörösét eszem, bár ugye az emberek különböznek s én nem is fogyok. A te ételmennyiségeddel bizonyára tempósan fogynék, csak éhes lennék nagyon.
Ha túl kevés a kalória, akkor éhezel. Az éhség mellékes, én voltam már éhes 2500 kcal megevése után s nem éhes napokig. Sokan vannak ezzel így.
A gyümölcs- és zöldségsaláta OK (bár ne vidd túlzásba a reggeli cukorevést, az inzulinérzékenység gyenge akkor, a gyümölcsökben pedig jócskán akad glükóz is. bár lehet, hogy te semmiből nem eszel nagy adagot), de akkor nagyobb legyen az ebéded, mert koplalás lesz. Illetve a zöldségsalátában legyen valami kalóriadúsabb cucc is.
Mióta csinálod ezt? Ekkora magassággal és súllyal elég tempósan illene fogynod, ha ennyit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!