Ilyen étrenddel és edzéssel mennyit fogyhatok?
173cm/63kg, 13/F
Napi 2x 1 km futás ( hétköznapon 1 ), futás után közvetlenül
http://www.youtube.com/watch?v=C1bp6Vxug_k
Étrend az "vega", csak zöldségeket eszem + napi 3-4 liter vizet.
Kb Májusra mennyit tudok ezzel fogyni?
"csak zöldségeket eszem" Ezzel jól hazavágod a szervezeted, 3-4liter víz kissé túlzás.
1km se nagy táv.
Jósolni meg csak annyit tudok, hogy hamar feladod és jól bezabálsz. Normális, változatos étrend kell!
Tudom hogy 1 km nem sok, de nincs lehetőségem többet futni.
Feladni & bezabálni biztos nem fogok.
Esetleg valami ötleted hogy mi mást csináljak?
Üdv.
Nem vagyok szakember, bár sokat olvasok ilyen témában. 173 cm magas vagy és 63 kilogramm, szerintem nem kellene fogynod, inkább a testösszetételed megváltoztatni. Az leginkább edzéssel sikerül, mivel 13 éves vagy így leginkább saját testsúllyal végezendő gyakorlatokkal kellene kezdened. Ezzel megalapoznod magad, az ízületeidet hozzászoktatni a terheléshez és fokozatosan magasabb célokat kitűzni magad elé. Később aztán lehet menni konditerembe ha van olyan elképzelésed. A vegán étrend bizonyítottan egészségtelen. Rengeteg dologra oda kellene figyelned ilyen táplálkozás mellett azért, hogy ne alakuljon ki hiány a szervezetedben. A megfelelő fehérje bevitel így lehetetlen. Táplálékkiegészítő nélkül nem fog menni. Ha nem akarsz változtatni a táplálkozásodon, akkor elég komolyan utána kell nézned a témának. Van aki szép eredményeket ért el vegán táplálkozással, de lényegesen több energiát igényel. Frank Medrano saját testsúlyos edzést végez és ha jól tudom vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!