Hogyan fogyhatok le? (többi lent)
Arról van szó, hogy 155 cm vagyok és 80kg, ami eléggé meg is látszik. Nem érzem jól magam a bőrömben. 35 kilótól meg szeretnék szabadulni. Bármiben benne vagyok. Amit nekem ajánlottak: naponta csak káposztaleves és rendeget gyümölcs, zöldség és viz. Ez igy jó lenne? Mozogni max itthon tudok, nincs lehetőségem termekbe menni. Tudtok mondani gyakorlatokat? Köszönök mindent!
16/l
Nem tudom ki ajánlotta neked a káposztalevest és a rengeteg gyümölcsöt de igencsak ostoba lehetett. Ezzel nem fogsz fogyni, de a gyomrod totál kikészül majd. Sőt hízni is fogsz mert baromi éhes leszel.
Ha 30 kilót akarsz fogyni akkor tessék ésszerűen csinálni.
Kalóriabázis.hu segít ebben.
Sportolni meg otthon is lehet. Neten rengeteg otthoni gyakorlatot találsz.
Ha írsz privit akkor étrendben segítek.
Mozgás:kezdetnek napi min. 1óra séta.Majd egy kis futás is (10-15perc).Ugrókötelezés.Majd felülések(napi 20-50)
Sok sikert!
Szia!
Én 160cm és 85kg-ról indultam,most 77 vagyok,ha gondolod írj rám. :) 15/L
Nehogy elkezdj futni! Ekkora súlyfelesleggel teljesen hazavágod az ízületeidet!
Amire vigyázz: Semmiképp ne koplalj! A szervezetednek szüksége va tápanyagokra, amiket meg kell kapnia!
A cukrot minimalizáld, kerüld a fehér lisztes ételeket! Kenyér csak teljes kiőrlésű, tészta csak durum.
Figyeld az ételek glikémis indexét, kerüld a magas glikémiás indexű ételeket, a közepesből is csak módjával.
Sok hús, zöldség, tojás. Gyümölcs, tejtermék módjával.
Ne nasizz! Cukrozott löttyöket felejtsd el! Naponta igyál meg 4 l vizet.
Mozgás: Gyors gyaloglás, kerékpározás, úszás nagyon jók! Mindenképp valamilyen kardióval kezdj! Ha már 15 kg lement legalább, akkor kezdhetsz futni, ha bírod... Ha nem, vársz további 5,kg-t!
Kb ugyanekkor kezdhetsz hozzá súlyzós gyakorlatokhoz, hogy bármilyen izomerősítéshez!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!