Mennyi idő alatt fogyhatok le így 10kg-ot?
Sziasztok, szeretnék lefogyni kb 10kg-ot. Mennyi idő ha így csinálom? Minden nap kondi (1-2 óra) hétvégén egy nap meg mondjuk pihi, étrendben sok zöldség gyümölcs, sovány húsok, nagyon kevés szénhidrát, mellette szedném a biotech mega fat burner kapszulát?
amióta bejött az egyetem és már nincsenek tesiórák mint anno gimibe eléggé elhagytam magam cigizek nem sportolok stb. Azert kerdezem mennyi idő mert most dobbentem ra hogy mennyit is valtoztam rossz iranyba igy es nem akarom tovabb ilyennek latni magam. eddig fel sem tunt hogy hiztam 10kgot mert arányosan hízok de a regi fotokkal osszevetve eg es fold.. segitsetek es velemenyeket, tapasztalatokat, valaszokat (pozitiv es negativ kritika) egyarant varok. koszonom elore is!
20/L
Jelenlegi súly, magasság, izomtömeg...?
Mindennapi kondi nem jó, egy pihenőnap nem elég. Bár kérdés, mit csinálsz s milyen intenzitással.
Nem tudom, mi neked a nagyon kevés szénhidrát, de ha tényleg nagyon keveset eszel, akkor a gyümölcs eléggé kiesik és bejön a zsír mint energia. Plusz kissé interferál az edzéssel, bár ehhez nem értek, de biztosan nem véletlenül fókuszálnak rá még a normálisan nagyon kevés szénhidrátot evők is.
Tényleg, mennyi zsírt eszel? Mert bármire is alapozol mint energia, valamicske kell, esszenciális tápanyag.
Még jobb, ha tudsz mondani makrotápanyag mennyiségeket, attól okosabbak lennénk itt.
A fogyási ütemed sok dologtól függ, de amiket kérdeztem, azok elég alapvetőek. De azzal együtt sem fogja megmondani senki, hogy konkrétan mi lesz, csak az idő. De azok nélkül tippelni sem lehet, hisz mit sem tudunk a kalóriadeficited mértékéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!