Így mennyi idő alatt és mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Minden nap 40 percet aerobikozok mellette pedig nem eszem többet 800 kalóriánál. Így mennyit fogyhatok?2015. dec. 14. 18:56
1/5 anonim válasza:
EZT NE MERD FOLYTATNI!!!!! 800 kcal az nagyon, de nagyon kevés. Tönkre akarod tenni magad? Ennyit ér neked az egészséged???!! Ez egy őrült és idióta fogyókúra, 1200 kcal a minimum szint!! Mellesleg majd rád fognak jönni a falási rohamok amitől belekerülsz a jojó effektusba! Ne légy hülye!! Jah és gratulálok...
2/5 anonim válasza:
Kicsit olvasgass a test működéséről. Ezzel hiánybetegségeid lesznek és nagyon nem lesz tartós. Azt mondom szenvedni nem éri meg ennyit ha nem lesz tartós az eredmény. Én 2 naponta járok edzeni. Edzés előtt fehérjedús táplálkozás kell (az izmoknak) utána szénhidrát! Persze nem a nutellás palacsintára gondolok ;)
Napi 5 kis étkezés, éhséget nem szabad érezned különben az anyagcseréd és a vércukorszinted is jojózni fog ami pont a diéta ellensége! Minőségi ételekből álljon az étrended: zöldség, csirke, zabpehely, zsírszegény túró, tojás stb!
3/5 anonim válasza:
#2: Edzés után fehérje kell, a legtöbben szénhidrátot is esznek persze, de a fehérje alap.
Csatlakozom a többiekhez, ez rém kevés étel. Sokkal jobb lenne többet, de jó összetételben enned.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó, ha keveset eszel. Többször egyél, de keveset! És még egy jó tanács: ne csináld azt, hogy 5-6 után nem eszel! Attól egyáltalán nem leszel előbbre. Arra figyelj oda hogy MIT és MIKOR eszel. Edzés előtt/után ajánlatosak a fehérjedús ételek:)
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Illetve arra figyelj hogy tényleg, ha eszel ne edd tele magad, ne egyél keveset(amit irtál mennyiség) de ne is zabáld tele magad :) remélem segítettem, ha van kérdésed, nyugodtan írj privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!